R25: Bordówka, jak zatankuje i Adam pożyczy :)
Wiek: 39 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 113 Skąd: Holly_łódź
Wysłany: 2013-04-01, 11:59
Bo wykrakałeś tak samo jak jechaliśmy do Bogutalandu że też nie dojedzie
w każdym bądź razie miałem prysznic na ten cudny śmigus dyngus a mianowicie przez nie zawsze działający przycisk zamykania szyby kierowcy i poprzez otwarte okno oblali mnie tą cudną breją śniegową
oczywiście nie odbyło się bez przyjemności podłączenia kabli żeby odpalić brykę, do tego kilka kilometrów bez świateł, klaksonu i o zgrozo bez radia usterka naprawiona jak byliśmy w okolicy heinza
autko stoi sobie przed kościołem (na wcześniejszych fotkach widać tylko mniej śniegu )
pozostaje pytanie dlaczego jak silnik był zimny trzymała obroty circa 1200 a jak trochę się nagrzała i dojeżdzaliśmy w okolice jasienia obroty na jałowym były rzędu 1700-1800?
Uszkodzona regulacja biegu jałowego. Po rozgrzaniu silnika , przy tek samo otwartej przepustnicy ( lub inaczej . przy tej samej ilości powietrza ) , silnik chodzi szybciej, ale do tego powinienneś osobny temat załozyć .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ostatnio zmieniony przez MaciejR21 2013-04-02, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
R25: Bordówka, jak zatankuje i Adam pożyczy :)
Wiek: 39 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 113 Skąd: Holly_łódź
Wysłany: 2013-05-24, 08:14
dlatego wymienimy najpierw wtrysk a potem zobaczymy co i jak będzie
i trzeba było dać fotę jak coś dłubiemy a nie jak Tombog zagląda pod maskę a ja czekam na ewentualne diagnozy
Wysłany: 2013-05-25, 08:57
Adam napisał/a:
Tombog napisał/a:
dalej marudzą przy browarze
dokładnie Tomku, dokładnie
Adaś ale to o tobie i Mellonie
Ja wiem tylko że miała ponad tydzień temu być u mechanika, ale czy pojechala to nie wiem.
Ciężko mi dopilnować jak siedzę w Kwidzynie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum