Tego to się raczej nie dowiemy. Brak źródeł. Ja mieszkam w Milanówku i widuję stale 5- 6 szt. W Warszawie też nie są jakąś rzadkością.
Ale metodą sondy typu "ile R25 widziałeś w swoim mieście?" to spisu powszechnego raczej nie zrobimy.
w Łodzi troszke jest - ze 3 na taksówce.
A parę znam osobiście - znaczy kierowców
i jest parę takich co nie reaguja ani na ulotki ani na gadki
Wysłany: 2006-08-15, 17:30
ja u siebie widzialem 4-5 szt. plus moja to z 6 z czego do 2-uch za wycieraczke wsadzilem ulotke ale chyba wlasciciele nie sa zainteresowani a moze nie maj neta
u mnie będzie z 6 sztuk, może do 10 bym naliczył ale coś ostatnio nie widuję na mieście mojego klona
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
i po Lublinie jeździ kilka... No i Konrada jedna... i Jedna też na Taxi
ta na txi jest taka czarna tylko wersja TX po lbn widzialem jeszcze kilka i tez bordowa na blachach LU co u mnie czesto bywa wersja baccara u mnei w miescie jest hmm prócz mojej 4 sztuki. Najciekawsze jest to że wszystkie to TD heheh
Raz mi sie zdarzyła fajna rzecz: otóż na światłach u mnie spotkały się chyba wszystkie renie odemnie:) (satlismy na 2 pasach obok siebie) tzn ja dojechalem ostatni ale juz 3 stały na siatełkach... jakiez było zdziwienie kierowców z innych samochodow no i nas samych.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ja poki co widzialem okolo 8-9 szt. z mojego miasta i okolicy, jedna nawet czasem stoi pod moja klatka obok mojej reni ale szkoda ze wlasciciel nie zalogowal sie do dzis na forum
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
chcialbym sie dowiedziec ile jest R 25 w polsce bo jak narazie na polskich drogach to widzialem tylko moj
KicekfromKępice-nic innego ,tylko wybrać się na zlot
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
a ja nazlocie bylem w tym roku renault 25 kolo Sulejowa i tam widzialem tez kilkanascie sztuk
a tak serio to poniewaz renia byla na owe czasy skomplikowanym autem nie chetnie ja kupowano w Polsce ze wzgledu na nieistniejacy serwis + kiepski wizerunek marki....
(serwisy same sa sobie winne skoro wymieniaja zarowki po 300zl)
wiekszosc aut to import prywatny wiec jesli ktos ma dostep w wydziale komunikacji do systemu POJAZD to moze sie doliczy i nam na forum napisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum