_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Baaardzo ładne. Ale wy tam we Francji macie eldorado na szrotach. Widziałem u ciebie zdjęcia ze złomowisk- po porostu same skarby. Chyba się kiedys do Ciebie wybiorę po części (zwłaszcza tapicerka).
Pozdrawiam.
Za małe pieniądze to można najwyżej pójść na piwo i potem butelki z kaucją nie oddać.
A za ekskluzywny pojazd w dobrym stanie trzeba zapłacić kwotę jaką jest wart, albo własnoręcznie się narobić i doprowadzić do porządku.
Ohydne to życie. $$$$$$$$ nic romantyki, tylko kasa.
wouezza, nie załamuj nas tak niską ceną bo ja to chyba będę się musiał pochlastać. A tak apropos jakbyś mógł to popytaj gdzieś u producenta ile by chcieli za taką nówkę na extra zamówienie. Bo ciekaw jestem ile byłby wart taki samochód prosto z fabryki.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Renie pierwsza klasa. Jakie zadbane. Ale wydaje mi się że ta kierownica trochę przekombinowana za wysoko, jak w ciężarówce. Masz nawet ochronę. Ochroniarz się przechadza i dogląda samochodów na ostatnim zdjęciu.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum