Witam poraz drugi. Jakiś czas temu byłem juz zalogowany (stare konto przepadło) ale bywałem tylko sporadycznie i wiązało sie to z problemami natury technicznej Renówki (którą użytkowałem na spółę z moim ojcem) . Niestety nasza wysłużona 25-ątka (GTX 2.2)"odeszła" w nie najlepszym stylu Rozklekotała sie na tyle konkretnie, że pomimo wielu interwencji różnych mechaniorów, postanowiła juz nie współpracować z nami Silnik wariował- gasł, przerywał, obroty szalały do tego spalanie wzrosło do ponad 15l. Poza tym padłą cała elektryka i elektronika. A działo sie to lawinowo w nie długim czasie. Tata przesiadł sie do Golfa, a ja stałem sie użytkownikiem R 19. Ale w koncu przychodzi czas na zmainy W niedługim czasie powinienem wiedziec na czym stoje (ile bedzie kasy ) i analizując stosunek moich zasobów do mozliwości wyboru samochodu, jak na razie poczciwa 25 jest na pierwszym miejscu Jak dojdzie wszystko do skutku, to oczywiscie pod uwagę bedzie brana jak najświeższa i najbardziej wypasiona wersja (chociaż wystarczyłby mi silnik 2.2 ale fajnie jakby środek i całe wyposażenie było z Baccary ale w razie czego zadowole sie tym V6 ) Wiem, że nie będzię łatwo znalesc ale jestem dobrej mysli. Troche sie rozpisałem .
Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje, że w przyszłości spotkamy sie na jakimś zlocie
jak na razie poczciwa 25 jest na pierwszym miejscu
Dobrze trafiłeś, u nas wszystkich R25 jest na pierwszym miejscu. Witamy ponownie.
A konto przepadło zapewne wskutek nieużywania. Obserwuj regulamin co jakiś czas, bo chyba wkrótce jakieś zmiany mogą być w tym zakresie.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Witam wszystkich i jednocześnie wzmacniam południową część Polski mniej obecną na forum.
R25 jest z nami od bez mała dwóch lat i generalnie nie zawodzi.
"Z nami" to znaczy tyle że, samochód prowadzi głównie moja żona.
To forum nie raz już pomogło w wykryciu i ominięciu paru usterek w naszej wiśniowej "krówce" i w tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za wskazówki.
Postaram się dorzucić również swoje "trzy grosze" do życia forum.
a ślub już z nią wziąłeś ? Bo to tak przed to nie łądnie wpółżyć
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum