A co to jest za przebieg jak nacisnę jeszcze raz przycisk po lewej stronie do włączenia przebieg
to jest tak zwany TRIP
mr_simon napisał/a:
Czy tre kreski to OK bo wydaje mi się, że ta pierwsza pozycja po włączeniu zapłonu to chwilowe spalanie, ale chyba u mnie nie działa skoro pojawiają się kreski zamiast liczb?
z tym chwilowym spalanie to jest tak że zawsze jesli wlaczysz samochodzik to beda kreski.... przejedz kawalek to powinno normalnie pokazywac.... u mnie tez tak jest... wiec to nie jest problem...
pozdrawiam nowego fanatyka
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Od jakiego przebiegu jest ten TRIP i czy w ogóle się go zeruje?
Konrad napisał/a:
z tym chwilowym spalanie to jest tak że zawsze jesli wlaczysz samochodzik to beda kreski.... przejedz kawalek to powinno normalnie pokazywac.... u mnie tez tak jest... wiec to nie jest problem...
Tylko problem w tym, że cały czas są te kreski nie wyskakują liczby po przejechaniu iluśtam metrów.
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
TRIP no jasne że sie go zeruje... wystarczny tylko go włączyć i nacisnąć te 3 zera
Cytat:
Od jakiego przebiegu jest ten TRIP
Jakby to napisac...hmm To jest ten sam przebieg co nabija na tych pozostałych tyle tylko ze jak resetujesz tamte pozostale czyli sr spalanie/sr predkość/chwilowe spalanie/ilosc do przejechania na zbiorniku km/ilosc km przejechanych a ten pozostaje i masz wglad ile przejechalem np w dane wakacje albo w danym okresie... oj to takia pierdółka
Cytat:
Tylko problem w tym, że cały czas są te kreski nie wyskakują liczby po przejechaniu iluśtam metrów.
wiesz co... zrób zdjęcie tego.. to zobaczymy od czego to tak naprawde jest:) hihi
[ Dodano: 2006-08-02, 17:04 ]
P.S
Może załóż oddzielny temat w odpowiedznim dziale, bo tutaj to nie jest najodpowiedniejsze miejsce, a ja prosze MODA działu, żeby przeniósł posty zawierające temat zegarów do ów nowego tipic'a
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum