No właśnie ciekaw jestem co z tego wyjdzie, bowiem sądzę że wiedziałbym od poprzedniego właściciela, mojego dobrego kumpla, że auto jest składakiem, chyba że on sam by tego nie wiedział...
W wolnej chwili (a takowych mam niestety niewiele) wrzucę parę fotek, tabliczek znamionowych itp gdzieś w wolną strefę i myślę że ogłoszę konkurs (główną nagrodą uścisk prezesa - pod warunkiem że prezes się zgodzi ).
Niestety będzie to miało miejsce najprędzej w lipcu bo już w czwartek wybieram się na zasłużone wakacje na Mazurki i do końca miesiąca mnie nie ma. Niepokoi mnie tylko że czasem coś mi szura w lewym przodzie, poprzedni właściciel twierdzi żeby się tym nie przejmować, jemu też szurało ( coś marudził, że to jakaś guma która raz układa się tak, raz inaczej). Zobaczymy jak dojadę nad jeziora...
Na pewno pstryknę parę fotek Reni na tle jachtów, w sumie to limuzyna, więc pasuje jak ulał to takich krajobrazów.
_________________ Życie to ciągła walka
Do obiadu z głodem
Po obiedzie z sennością...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum