r 25 to choroba zakazna! mialem ich juz kilka i gdyby nie koszty .... to otworzyl bym sklad chyba 25-ek hihihihihi. starsznie ciezko bylo mi sie rozstac z kazda, ktora ozenilem jedno co mnie cieszy to ze nie jestem osamotniony w swej milosci. a najwiekszy czuje "blues" gdy mnie ludzie zaczepiaja na ulicy czy w korku i natychmiast chca odkupic moja renie
to byles Ty?????? szkoda ze sie nie skapowalem. co prawda rejstracja wydawala mi sie podejzanie znana ale ta na zdjeciu jest chyba ciutke innaaaa?? hihiihi ach ta grafika komputerowa! wracalem wlasnie ze zlotu w elblagu! bylo niezle aczkolwiek moglo byc fajniej gdyby i frekfencja byla lepsza.
tomala05 Gość
Wysłany: 2005-10-05, 21:30
witam wszystkich posiadaczy R25
przede wszystkim chcę podziękować Zulusowi za namiary na tę stronę.
swoją r25 TDX jeżdżę już 10 lat i wciąż jestem z niej zadowolony,choć czasem ma swoje kaprysy.
jestem ciekaw czy wśród użytkowników są osoby ze Szczecina lub okolic?
pozdrawiam-Tomek
witaj w naszym gronie!
z Polskiego Paryza to chyba nikogo nie ma jeszcze ale w tym samym wojewodztwie masz mnie blondasa -KOLOBRZEG oraz Zwierzaka z KOSZALINA
tomala05 Gość
Wysłany: 2005-10-09, 20:51
dzięki za życzliwe przyjęcie.
W końcu Kołobrzeg i Koszalin to nie tak znowu daleko.
pozdrawiam-Tomek
Witam i ja i ciesze sie ze tu wpadles Jeszcze sie zarejestruj i wypelnij profil zebysmy wiedzieli czym jezdzisz itp itd
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Owca [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-05, 17:35
No to może ja z innej bajki, bo jak narazie mam tylko 18-tkę, choć myślę powaznie o zmianie na "starszy" model, czyli 25-tkę. Mam nadzieje że miłośnik małolat do was dołaczył. Bo w sumie nie ważne ile ma, wazne że renia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum