Zapraszamy wszystkich na tradycyjny Zimowy Zlot w Żabieńcu koło Piaseczna który odbędzie się 9.02.2008.
Spotykamy się na stacji ORLEN, na ulicy Puławskiej (kierunek Piaseczno) o godz. 11:00, skąd pół godziny później wyruszamy do miejsca docelowego.
Dla jadących od strony Janek, skrót omijający Wawę: http://mapa.targeo.pl/?l=7f1badbda56b4e86.
Prosimy o zabranie ze sobą troche drewna na ognisko oraz jedzenie i picie wg uznania.
Jeśli pogoda dopisze to będziemy mogli zrobić kulig wiec sanki też się mogą przydać...
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy!
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2008-01-26, 13:21, w całości zmieniany 2 razy
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
ja jeszcze zobacze bo sesja sie zaczyna na Polibudzie niedługo i jak z kasa bede stac na koniec miesiaca.
jak cos to dam znac przed wyjazdem lub wczesniej
Jak bede jechac to z Oleksym i Adamem bo sam to nie wiem gdzie ten Torwar w Warszawie jest:) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum