Patryk ma rację, dlatego mówiłem, że trzeba własny układ skonstruować. 10 lat temu widziałem nawet taką zabawkę w sklepie zrobioną przez jakiegos rzemieślnika. Gadała o swiatłach, ładowaniu itd- właściwie było to zdublowanie głosowe kontrolek na tablicy.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-12-10, 17:20
Przeprogramowanie procesora nic nie da bo on tylko steruje pamiecia a przeprogramowanie tej pamieci tez nie wchodzi w gre, gdyz jest to pamiec ROM. Jak juz bede mial troche czasu to powroce do tematu. Mam jakies pobiezne info o emulatorze tych pamieci kwestia bedzie to troche lepiej rozpracowac. Cierpliwosci Jesli sie nie uda to plan B: przebuduje sie gadaczke po swojemu
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
mel [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-11, 08:48
przeprogramować procesor można a ofszem ale najpierw trzeba wyczyścić pamięć,wygrzebie stare schematy i opisy i wżuce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum