Możliwe bo w wielu (tzw.) profesjonalnych sklepach jak pytałem o jakąś część do ,Renault 25 to mówią że pierwsze słyszą o tym modelu ciężarówki .
Panie to jakiś bardzo stary model ,dostawczy czy ciężarowy? .
A ostatnio to nawet kazali mi patrzeć na giełdzie samochodowej bo do przedwojennych samochodów części to już pewnie nie produkują
No Właśnie który ma taką wersję jak na zdjęciu?
To jest tak jak z Polonezem pierwszej serii w wersja C najuboższa z blaszanymi ,zderzakami i bez listew bocznych każdy jak miał takiego poldka to zakładał mu te listwy i zderzaki gumowe i spoiler z tyłu bo ładnie wygląda a teraz zobaczcie jakie ceny tej wersji bo jest ich mało.Albo były wręcz wywożone na złom.
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2012-01-03, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
sie w asfalt wbiła od stania ..bidulka..tyle ze PHI-1 nie trawię
najeżdziłem sie ..starczy mi
ale ..ale..
kiedys byłem na przybyszewskiego w takiej firmie ( producent )
co maja takie progi , rózne typy i tak jak kol. wyzej napisał rozsuwane na każda miarę
( no chyba bez autobusów )
nawet to było podobne do olimpiki ,i cena 150 zł za komplet ....hmmm
Kiedyś w Halinowie koło fabryki Colgate widziałem białego TS-a.Ph 1 -szyby - okorbione,podłokietnika brak,tylna szyba bez wycieraczki,centralnego zamka brak , poczekałem na gościa(senior). Jak wyszedł ze sklepu pogadaliśmy trochę.Miał w tylnym zawieszeniu zrobiony ,,myk,, z 2 - gą sprężyną wewnątrz orginalnej .A nawet wspomagania układu kierowniczego nie miała!!!
_________________ odiz
Ostatnio zmieniony przez odiz 2012-01-04, 13:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum