Ja się zastanawiam czy nie zainwestować w dobrą wielosezonówkę. W moich terenach, gdzie nie raz śnieg potrafi spaść w maju, a mróz się czasem trafi w czerwcu. To zmiana opon na letnie często jest odkładana w czasie. Np. w Kłodzku jest temperatura dodatnia, a wyjadę sobie 30 km dalej i w Dusznikach jest już mróz. W tamtym tygodniu w Karłowie padał śnieg i była temperatura bliska zeru.
Zauważyłem, że ludzie decydują się na ten krok i może ja powinienem tak zrobić .
Kwestia otwarta jaka bedzie zima.
Bo jeżeli zima będzie łagodna, a kupisz opony całoroczne, to wygrałeś. Jeżeli zima będzie mroźna, śnieżna a zakupisz opony całoroczne - to trochę kiepsko. Mogą być problemy z jazdą i przyczepnością.
Tutaj http://fungusgs-spot.info...-jakosci-opony/ została opisana tematyka, tego co powinny posiadać dobrej klasy opony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum