jesli auto kupisz za mniej wiecej 1500-2000 ojro bo taka cena jest najbardziej prawdopodobna we Francji to minimium 1000 ojro musisz doliczyc do tej kwoty ze wszystkimi oplatami pod warunkiem ze tam na miejscu spiszesz umowe na 200 ojro oczywiscie a nie na prawdziwa kwote zakupu auta
Kilkanaście dni temu z miejscowości Jawor za Legnicą przywiozłem renault 25 v6 z 89r sprowadzoną z niemiec uwierzcie lub nie ale ona ma 80.000 km od nowości jedna właścicielka postawiła w garaż w 2004 roku i tak renia czekałą na mnie.Człowiek od którego kupiłem renia za 1.300 zł dostał ją za darmo,pani Helmut sprzedając rozbitą awensis powiedziała " zabierz pan też renówkę z garażu za darmo bo ja już nią nie jerzdzę.Kto wie co by z nią się stało tak trafiła do mnie poprostu życie nabrało sensu
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum