No tak,tylko że towar przyjdzie albo nie przyjdzie jak przeleję, a nie każdy chce płatności za pobraniem.
Dobra,dzięki za namiary i zostawiamy temat póki co.
Tomi właśnie wróciłem z Tatr więc jak jeszcze nie dobiłeś targu z głośnikami u Adama lub Lucjana to ja mogę popatrzyć jak wyglądają te u mnie i dobijemy targu .
jak jeszcze nie dobiłeś targu z głośnikami u Adama lub Lucjana to ja mogę popatrzyć jak wyglądają te u mnie i dobijemy targu .
Kurde,tylu oferentów ....
Jestem w proszku. Od Adama biorę trójkąty, a głośniki rzecz jasna wezmę najlepsze od kogokolwiek. Ponieważ potrzebuję 4 szt to wezmę 6 szt. Mam nadzieję zatem, że każdy będzie chciał sprzedać jak najtaniej
Będziesz na zlocie w Wawrzkowiźnie Busiek ?? To je zabierz. Tak samo pozostali - proszę
Adam,pamiętaj o trójkątach. Zabierz na zlot.
Lucjan i Busiek sprawdźcie co macie i w jakim stanie (głośniki) i też zabierzcie na zlot. Jak pisałem wezmę 4 lub 6 szt głośników tylko takie żeby grały i nie "charchały"
Nie udało się do Wawrzkowizny to może tu uda się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum