Sczezs jestem z francji!!!!! i nie umiem dobje picac!!!!
Do ile km mozna zalozic gaz na 25 V6? Ile to costuje? I mozna w franci zaladowac gaz GPL?
Djenki
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
Nie wiem czy chodzi Ci o gaz ziemny czy o LPG ? Nie ma ograniczeń co do przejechanych kilometrów do zakładania instalacji gazowych, a z tego co wiem to gaz LPG jest we Francji rozpowszechniony, więc nie powinieneś mieć problemów z założeniem. Jeśli byłyby takowe to możesz wybrać się do Holandii,
Włoch lub Polski, zależy w której części Francji mieszkasz i gdzie Ci będzie bliżej.
[ Dodano: 2006-08-05, 08:40 ]
Ale osobiście polecam Ci Holenderskie instalacje gazowe. Nie mają sobie równych są bardzo bezawaryjne i bardzo szybko się tankuje gaz na stacji.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Dzenki za odpowiedz chozi mie o gaz jaki mace w polce, mam rodjina w Plocku (09-400) i czalem wiedzicz ile kostuje instalacja w polce na V6 i bim zainstalowal gdy bede tam i w franci jest GPL to chiba to samo jak LPG
Ile to costuje ?
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum