Jak już niektórym z Was wiadomo , walczę z tempomatem. Objawy mam dość dziwne ,
otóż na jałowym biegu po właczeniu przycisku tempomat , bez dotykania czegokolwiek ściaga mi gaz do oporu. Nie sprawdziłam modułu sterowania , bo niestety nie mogę go znaleść .
Może jakaś podpowiedź Panowie !!!!!!!!!
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-08-08, 19:46
Sterownik znajduje sie nad schowkiem obok gadaczki zazwyczaj nad plastikowa oslona. Otworz schowek i zerknij do gory - tam wlasnie sie ukrywa Oprocz tego pompka podcisnienia do tempomatu znajduje sie za przednim zderzakiem (o ile sie nie myle to po stronie pasazera...).
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: 3litry, renault 25 V6 1987
Wysłany: 2006-08-09, 10:45
Dzięki za radę spróbuje go tam poszukać . Rozumiem że sterownik do gadaczki również jest nad schowkiem , bo głośnik gadaczki mam po lewej stronie po kierownicą ?
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-08-09, 11:19
Tak gadaczka, modul do gadaczki sprawdzajacy swiatla oraz sterownik tempomatu sa nad schowkiem, na pierwszy rzut oka moze ich bezposrednio niewidac ale sa pod plastikowa pokrywka przyczepiona do gory schowka.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum