Rozmawialiśmy aby w tym roku dla odmiany odbył się on nad morzem.
Znalazłam takie miłe miejsce w Bobolinie koło Dąbek,w gminie Darłowo
Zlot odbędzie się w dniach 27-28 październik 2007r.
Możecie sobie poczytać o miejscu zlotu na stronie
www.domki-nadmorzem.pl
Koszt wynajęcia domku poza sezonem to 300zl.Dzieląc to na ilość osób które mogą w nim nocować wychodzi ok 20zł. za osobę.
Zastanówcie się,przemyślcie i zgłaszajcie kto jest chętny i kto przyjedzie.
Zapraszam Was serdecznie nad morze
Pojadę za kilka dni i zrobię zdjęcia i porozmawiam jeszcze z właścicielami.
a to -dla zachęty dla niezdecydowanych.Wrzesień nad morzem
polcz 017a.jpg
Plik cignito 20 raz(y) 10.05 KB
polcz 006a.jpg
Plik cignito 25 raz(y) 21.79 KB
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez tomala 2007-10-01, 18:42, w całości zmieniany 2 razy
Jedyne miejsce gzie ja się wybieram w najbliższym czasie to porodówka. Więc niestety ale odpadam. Życzę wszystkim super zabawy, zresztą takiej jak zawsze
Nas oczywiscie tez nie morze zabraknąć .
Damy sobie kilka dni na zaplanowanie ile osób z mojej rodziny bedzie jechało,jak najszybciej o tym poinformuje.
Do niedzieli przyjmuję zgłoszenia na zlocik...to znaczy na miejsca w domkach
Przemyślcie dobrze i piszcie.Osoby ktore się tu wypowiedziały traktuję jako zdecydowane.
Nie chciałabym ponosić później ewentualnych kosztów czyjejś rezygnacji
Blondasy,Goga i Tomale będą już od piątku....jeżeli ktoś jes chętny także pobyć na zlocie od piątku to piszcie
Hmmm Grzybki w ilości czterech osób też chętnie by się na zlot zapisały ale skoro macie już pełen domek to czy my mamy za drugi płacić całe 300zł ??? Troszke dla nas przydrogo... Agatko wymyśl coś .... My naprawdę chcemy się znowu z Wami spotkać
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum