przejechalem niemal 3mln. kilometrow .... nie popieram nie stosuje ,jest to przyzwolenie na glupote...............nie jestem zawodowym kierowca lecz jak wiekszosc amator B-kat.
chocby dlatego ze nie raz uratowalo mnie to przed konsekwencjami...
a z wiekiem i liczba przejechanych kliometrow (do tej pory okolo 900 000) coraz zadziej sie boje konsekwencji gdyz jezdzi sie poprostu wolniej
Ostatnio zmieniony przez blondas 2007-11-11, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-11-11, 12:53
Dla mnie nie ejst to przyzwolenie na glupote poniewaz jak ktos jest glupi za kólkiem to i to mruganie mu w tym nie pomoze ale twierdze ze na lokalnych drogach bardzo sie przydaje tam gdzie jest malo mobili z antenkami
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Oczywiście, że to dobry sposób, sprawdzony i powinien byc kultywowany jak zanikajacy alfabet Morse'a. Jedno i drugie kiedyś uratuje świat.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992 Pomógł: 13 razy Wiek: 79 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-12-07, 23:20
NIC NIE URATUJE ŚWIATA PRZED KIEROWCAMI NIE PRZESTRZEGAJĄCYMI PRZEPISÓW O RUCHU DROGOWYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A najgorzej przed matołami którzy stawiają znaki drogowe aby za nim postawić fotoradar,który ma na siebie i wielu innych zapracować w ciągu miesiąca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam taki mandacik z tego roku +4 punkciki
postawić fotoradar,który ma na siebie i wielu innych zapracować w ciągu miesiąca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brawo lucjan bardzo dobrze napisane nic więcej dodawać nie trzeba, a jeżeli chodzi o stawianie znaków to masz świętą rację. Na trasie Września - Poznań tak jest masz ograniczenie do 80 zaraz do 60 i fotoradar
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Zgadza się - znaków ci u nas dostatek i nowi kierowcy się gubią i są wypadki i .... Co do ankiety to jasne, że to odchodzi do lamusa CB i GPS to oczy i uszy kierowcy - trza tylko nauczyć się ich używać .
Zgadza się - znaków ci u nas dostatek i nowi kierowcy się gubią i są wypadki i .... Co do ankiety to jasne, że to odchodzi do lamusa CB i GPS to oczy i uszy kierowcy - trza tylko nauczyć się ich używać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum