R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-08-17, 20:44 No i coś musiało sie spaprać !!
Wczoraj w nocy wróciliśmy bez problemów. Dziś podczas jazdy miejskiej , skrzynia zaczęła dziwnie startować. Słabo ciągnie po właczeniu D. Potem trzeba dać dośc dużo gazu i następuje gwałtwne zasprzęglenie i zaczyna to normalnie jechać. Zmienia bieg na III i niestety nie wchodzi IV bieg. Jutro będe kombinował , może coś wykombinuje bo jak nie to wracam do domu na III biegu :/.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-08-17, 21:49
Hmmmmm
Nie chcę zapeszać , ale własnie dojechałem do siebie do domu i ..... wszystko działa jak należy. Znaczy pierwszy bieg załacza się prawidłowo. IV nie miałem okazji sprawdzić bo miasto. Ale podejrzewam że to było ze soba powiązane. Wygląda na to że zadziałał auto-serwis ....i oby tak zostało. Jutro się okaże. Dzięki za stan gotowości .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum