W dniu dzisiejszym oddaję w wasze ręce wersję beta nowego portalu. Nie wszystko może działać tak jak bym chciał, ale też nie jestem już w stanie więcej błędów wychwycić niż to zrobiłem do tej pory bez dalszych działań na żywym organiźmie. Kilka spraw wyszło od razu, kolejne mam nadzieję, że sami wykryjecie i zgłosicie do poprawy.
Równolegle będą trwały dalsze prace nad uzupełnieniem salonu, który docelowo ma zawierać wszelkie możliwe informacje o Renault 25. Jeśli posiadacie jakiekolwiek materiały, które można umieścić w salonie to proszę o info na PW.
Warsztat to miejsce w którym znajdziecie informacje technologiczne, schematy, opisy serwisowe, oraz wszystko co związane z dłubaniem przy aucie. Dział będzie uruchamiany sukcesywnie od nowego roku.
Dział R25 TV będzie się wzbogacał o materiały filmowe naszej produkcji. Wszystko to wymaga czasu i sporego nakładu pracy, ale baza do działania już jest. Jeśli ktoś chciałby wspomóc proces rozbudowy portalu w jakikolwiek sposób, to również proszę o info na PW.
Mam nadzieję, że nowy układ portalu pomoże wam szybciej i czytelniej poruszać się w gąszczu informacji, po całkiem już sporych rozmiarów forum.
Wysłany: 2009-12-25, 10:27
Ja zagłosowałem ciekawy, ale.....trzeba się przyzwyczaić. Już widać że będzie wygodniej bo więcej rzeczy jest wyciągnięte na wierzch. Myślę że zmiay są zdecydowanie na plussssss
podoba się- fajną nam niespodziankę zrobiłeś.
Trochę czasu potrzeba by ogarnąć nową szatę graficzną.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Dziekuje za przychylne opinie, ale zastanawia mnie jedna rzecz. 9 osob oddalo glos na druga opcje ankiety, ale nie zabralo glosu co takiego sie kryje zatym "ale". Zakladajac sonde nie liczylem na same ochy i achy. Skoro juz ktos ma watpliwosci, to milo bylo by je poznac, bo to cenne wskazowki do dalszej pracy nad portalem.
Bardzo wiec prosze, glownie tych z watpliwosciami o udzial w rzeczowej dyskusji
a to dlatego że jestem stary i marudny
to przychodzi z wiekiem...hehe
takie marudzenie i z niczego niezadowolenie
ale mna sie nie przejmuj
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-28, 20:10
to taktyka - Jacław robi z siebie, takiego starego pryka
Trzeba się trochę przestawic, poszukac gdzie co jest, od nowa przyzwyczaic - niektórzy bardzo tego nie lubią. Ale to "choroba wieku dziecięcego". Z czasem mnie.
Dla mnie nowa forma jest bardziej przejrzysta ,łatwiej przychodzi mi teraz coś znaleźć ,jęzeli chodzi o tematy czy posty. Oczywiście też na początku musiałem znaleźć gdzie są nieprzeczytane posty ale to nie jest aż takie skomplikowane .
Wysłany: 2009-12-29, 00:23
No ja już swoje napisałem . Słaba widoczność zalogowania ( brak podglądu awatara ).
A jeśli już pisze to po raz kolejny wspomnę o Pisaniu posta pod postem ( własnym ) , tak żeby np. po 12 albo 24 godzinach nie pojawiał się on jako edycja , tylko jako nowy post, co na pewno ułatwi śledzenie tematu. Bo jak narazie , jak dodam coś do swojego tematu a pisałem w nim ostatni , to nikt nie wie że cos tam zostało dodane.
Chyba czasy "nabijania" sobie postów już mineły ....choć czasami odnosze inne wrażenie :], ale to wyjątki łatwe do zauważenia.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
W pełni zgadzam się z Maćkiem. Przez to że nie widać nowego postu danego autora który pisze po jakimś czasie ,tylko jest to dodawane ,może umknąc coś bardzo ważnego. Tak było w temacie "Propozycje na zlot zimowy " gdzie nowe wiadomości na temat kwater pisane przez Adama nie były widoczne w "Nieprzeczytanych postach" czy postach od ostatniej wizyty.
Natomiast co do "nabijania" to z tego co się ostatnio dzieje w różnych tematach to czasy nabijania nie mineły ,a raczej zaczynają od nowa rozkwitać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum