Więc tak,chcąc oddać moją wieżę z samochodu ,do naprawy magnetofonu,chciałem tymczasowo zastąpić ją innym radiem też Philips ale;mam oryginalną kostkę, iso dedykowaną do starszych modeli Renault i się okazuje że końcówka tej kostki w żaden sposób nie pasuje do końcówki instalacji samochodu bo jest taka sama,(wąska)musiała by być szeroka taka jak w oryginalnym radiu.Czy są takie,końcówki iso pasujące do naszych samochodów ? bo te z Alleg...opisane jako do R25 nie nadają się.
Czy może wziąć wiązkę z zepsutego radia (oryginalnego) i podjechać do elektronika żeby mi dorobił samo to wejście w instalację samochodu?
Andrzeju, zaprezentuj gniazdo w tym radiu i jakie masz kostki pod ręką. Ciężko wywniskować z posta z czym masz problem. Czy potrzebujesz przejściówki, wtyczki oryginalnej R25, czy może schematu, bo chcesz sobie zrobić sam przejściówkę ?
i ta szeroka końcówka nie pasuje do końcówki instalacji samochodu(po prostu jest taka sama)a powinna być szersza żeby można było tą z instalacji ,samochodu w nią wsunąć
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2013-04-20, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Noooo, to teraz wiem o co chodzi. Ta jest żeńska i w samochodzie jest żeńska, a w radiu oryginalnie jest męska. Gdzieś mam jakąś starą kostkę od starego radia. Poszukam to spota zrobimy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum