Z powodu niewielkiego zainteresowania tematem kalendarza na 2011 rok, zadaję sobie pytanie czy wogóle zawracać sobie tym głowę. Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat, gdyż od jakiegoś czasu przestałem uszczęśliwiać ludzi na siłę. Produkcja 5 szt. kalendarza jest po prostu bezsensowna i nieopłacalna. Zapraszam do udziału w sondzie na ten temat.
Panie, Panowie!
Zwracam sie do wszystkich o troszeczke dyscypliny klubowej. Uwazam, ze tlumaczenie, ze mam problem z umyciem auta i ze to jest powod ze nie mam zdjec to drwina komus w oczy. Ktos haruje, poswieca swoj czas i pieniadze na wykonanie projektu kalendarza, a z drugiej strony ktos mowi ze nie chce mu sie bryki do zdjecia umyc. K@#§a m}ć!
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-10-28, 17:13
Mam mnóstwo zdjęć swoich autek ale nie chce Was zarzucać. Przyznaje też, że nie wszystkie są "wysokich lotów" artystycznych ale chyba cos tam wybierzemy - no nie?
Nadal optuje, żeby to były zdjęcia ze zlotów i spotów - takie zbiorowe. No tych to chyba posiadaczom dobrych sprzętów fotograficznych nie brakuje.
Zdjęcie naszej ekipy możemy dać np. jako lipiec bo wtedy mamy zlot letni i jest największa frekwencja. Inne zdjęcia to niech będą nasze Renie . Ale na razie musimy zebrać odpowiednią ilość dobrych zdjęć
Będzie się to wiązało z ilością sztuk ,które trzeba będzie wyprodukować. Bo żeby teraz nie okazało się z deklarowanych 15 osób w fazie końcowej zostanie o połowę mniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum