Wysłany: 2011-12-26, 12:46 Zamek centralny i alarm
Witam panowie nie mam pilota od centralnego w mojej reni ,a mam z drugiej rozbitej, pilot i układ scalony ,jak przełożę w tej konsolce na środku u góry ten scalak co mam do niego pilota to zadziała, alarm i centralny?
Jest ,takie coś tylko wystaje jeszcze taka szybka czerwona no trochę inne niż to na zdjęciu ale o to chodzi .
Instalacja jest bebechy też tylko pilota nie ma ,tak jak piszę z tamtej mam scalak i pilot to by przełożył ,tylko tą płytkę. Alarm też jest pod maską na podszybiu.To chyba jest wszystko fabryczne .
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2011-12-26, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-12-26, 16:35
tu akurat tej szybki nie ma. Czujnik od alarmu fabrycznego to własnie to pod spodem. Wymień tylko ten czytnik i płytkę pilota w kluczyku. Maciek to gdzieś opisywał:
Sukces pilot i odbiornik działa nawet lampki po ,bokach się zapalają po naciśnięciu pilota zamki działają .
I czy gdzieś jest jeszcze jakiś włącznik alarmu ,przeważnie są przy syrenie włączane kluczykiem?
Aha ,dwie płaskie bateryjki kosztowały :10zł.
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2011-12-28, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Sukces pilot i odbiornik działa nawet lampki po ,bokach się zapalają po naciśnięciu pilota zamki działają .
I czy gdzieś jest jeszcze jakiś włącznik alarmu ,przeważnie są przy syrenie włączane kluczykiem?
Aha ,dwie płaskie bateryjki kosztowały :10zł.
podziwiam.. szacun i tak dalej
ja to tego nie mam nerwów , a tez mam niby wsio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum