Znalazłem w niej 1 guldena, pełne popielniczki zagranicznych kiepów i.....
pełniuteńki zbiornik paliwa.
Najpierw myślałem, że wskażnik się zawiesił, albo jest odłączony, bo pokazywał max- ale po sprawdzeniu okazało się, że w promocji dostałem trochę paliwka.
A dragi to normalka. Kolega ma warsztat samochodowy i sporo towaru już w dziwnych miejscach w importowanych pojazdach znalazł.
ferbi [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-22, 11:59
a ja nie wiem co znajde w mojej reni do wlasnie w tym tygodniu badz w nastepnym bede ja sciagal z niemiec ajk cos znajde to napewno napisze moze jakies euro to wtedy podziele sie z wami heh
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-08-28, 17:49
Moja renia została sprowadzona do Polski z Holandi w 1991r kupiłem ją w komisie
Nie miała w dodatkach-koki,zagranicznych petów prezerwatyw i śladów damskich obcasów na suficie.
Ale miała za to urwaną śrubę głowicy /pierwsza regulacja zaworów/
następnie okazało się że śruba rozsadziła blok silnika /nad filtrem oleju/
Po przejeżdzie 50 km szybkościomierz zaczął się dziwnie zachowywać aby za chwilę zatrzymać się na cyferce zero /odmładzanie auta przez pseudo mechaników autokomisu/ zniszczony plastykowy zatrzask na pancerzu linki szybkościomierza.
Po 15kkm wymiana łożyska sprzęgłowego.
Mimo tych wad jestem zadowolony z zakupu tego auta.
Tego typu autem zostałem "zarażony"przez swojego zięcia który posiadał taką renię z 1985r i którą ja czasem jeżdziłem.
Niesamowity komfort jazdy po przesiadce z FIATA 125 również ten sam rocznik.
We wrześniu wymiana silnika /klejenie nic nie daje do spawania potrzeba wymontować
Zabrudzony bok silnika i po dłuższej jeżdzie krople oleju pod autem przed wyjazdem na zlot umyłem i zakleiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum