Wczoraj jak jechałem na przejeżdżkę nad morze, to od Dębna do Rewala 200km w jedną stronę to minąłem 3 Renie.
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
szczurek_7 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-09, 11:45
Jestem z Łęcznej na moim parkingu widziałem 3.
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-09, 15:19
u mnie na mieścinie R25 mam tylko ja bo innej nie widziałem ale za to w lublinie myśle że jest zdeczka
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-09, 17:01
u mnie są na pewno dwie, w tym moja (w Łomiankach znaczy )
często też widuję trzecią, ale nie jestem pewna czy nie jest z wawy, no i kiedyś jedna była w Garwolinie, ale nie wiem co się z nią teraz dzieje
w Olsztynie jeszcze żadnej nie spotkałam jakoś chyba szczęścia nie miałam
W Wawie na pewno jest kilkanaście, natomiast w Mińsku wiem o dwuch poza moją. Niestety, zawsze mijam je na ruchliwej drodze i nie ma okazji wsadzić ulotki. Nigdy nie widziałem na parkingu więc nawet nie wiem gdzie nocują
Haaaa, widzisz. To jest skomplikowana i trudna sprawa. Trzeba np. najpierw wejść w przeszukiwarkę forum, wpisać np. "ulotka", potem "szukaj". Po krótkiej chwili powinna wypluć nap taki temat: http://www.renault25.eu/v...2f0a7039e51b288
Hmm w moim mieście oprócz mojej jest jeszcze jedna z niezbyt zadbana maska później widziałem w sasiedniej wiosce jedna, ale ta jest cała zaniedbana w Wolsztynie też jak jade do babci to stoi jedna ale nigdy nie znajduje czasu żeby podejśc i porozmawiać na jej temat i w Poznaniu widziałem dwa razy ale tylko migiem niestety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum