No niestety kubków ,ramek na tablice rej. i polarków juz nie będzie wszystko poszło do kosza z tego co wiem
A na pewno wiecie do jakiej sprawy sie to odnosi a jak nie to sie zapytajcie ............. juz wiecie kogo
ps Zlot Zimowy juz w sobotę. Prosze o zastanowienie sie co do zlotu letniego. Najwyższa pora już porezerwować domki i wpłacić zaliczkę. Chciałbym od obecnych na zlocie zimowym mieć już jakieś konkrety i przemyslenia co do letniego!!
Słuchajcie ostatni dzwonek do zamawiania domków!! Najpóźniej 20 lub 21 marca jadę do Bronisławowa dogrywać sprawę. Jak do tej pory mam tak.
Konrado i Szopen 1 domek
Adawen z małżonką 1 domek
Dekaem 1 domek
Ja (z Krzysiem?) i Skorpionem 1 domek
Tombog z rodziną 1 domek
to daje 5 domków - prosze o dalsze deklaracje - żarty się skończyły. Bedzie więcej chętnych, będą zniżki!!
[ Dodano: 2009-03-21, 23:16 ]
to chyba jest tak
Konrado i Szopen 1 domek
Adawen z małżonką 1 domek
Dekaem 1 domek
Ja (z Krzysiem?) i Skorpionem 1 domek
Tombog z rodziną 1 domek
Busiek 1 domek (zamowil telefonicznie)
Tomala 1 domek
To daje 7 domków + jeden weźmiemy rezerwowy. Jutro jade do Bronisławowa - spotkam tam sie z Adawenem i Tomalą i zamówimy domki. Ponegocjujemy tez cenę. Niezdecydowani maja ostatnia szansę. Po tym terminie bedą spali w samochodach!!
Ostatnio zmieniony przez Adam 2009-03-22, 08:59, w całości zmieniany 1 raz
Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak wszyscy pewnie wiedzą w zeszłą sobotę ekipa Renówkomaniaków R 25 była w Bronisławowie dograć ostatnie szczegóły. Pewne posunięcia właścicieli ośrodka a przede wszystkim
1. ustawienie dodatkowych domków w miejscu gdzie parkowaliśmy auta i się bawiliśmy przy wspólnym grillu
2. zajecie części domków w tym czasie przez rodziny z dziećmi - wiecie jak w czasie zabawy do rana denerwują jacyś ludzie z pretensjami że oni akurat woleli by o tej porze spać!!
3. nienegocjowalność ceny za domki 440 zet za dwie doby!! domek 4 osobowy
to wszystko spowodowało, że intensywnie poszukiwaliśmy w tamtejszych okolicach nowego miejsca na nasz zlot.
Dziś z przyjemnością informuje, że takie miejsce jest !!
miejscowość Biała nad sama Pilicą - 10 min. jazdy samochodem od Sulejowa.
Proponujemy "Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Biała nad Pilicą"
najpierw okolica - bliziutko do rzeki czysta woda, las, zielona łąka nad rzeką
teraz sam ośrodek miejsce na ognisko, zadaszony taras przy kawiarni, stołówka, kręgielnia, teren do minigolfa etc.
miejsce noclegu - piętrowe pawilony z 6-cioma, 8-mioma albo 12-stoma pokojami. Każdy pokój ma osobne wejście te na piętrze każdy ma osobne schody na górę. W każdym pokoju węzeł sanitarny (w.c. natrysk, umywalka, bojler elektryczny). Pokoje 2, 3 i 4-osobowe. Mogę zarezerwować cały taki pawilon (np. 12 pokoików)
jak ktoś sie uprze, że nie chce być z nami wszystkimi albo ma małe dziecko czy inne względy to są też domki - drewniane i murowane
trochę zapuszczone wszystko po zimie ale ma być zaraz admalowane i odświerzone jak ten domek na ostatnich zdjęciach. Dotyczy to także wnętrz.
ceny:
pokój w pawilonie 20 zł za osobę na dobę
domek drewniany 25 zł za osobę na dobę
domek murowany 30 zł za osobę na dobę
istnieje możliwość zamówienia posiłków - wyżywienie na osobe na dobę + 30 zł (śniadanie 7 zł, obiad 15 zł, kolacja na ciepło 8 zł) Można wziąść np. tylko kolację albo np. tylko obiad w sobotę. Pewnie jeszcze dochodzi jakaś opłata klimatyczna ale to grosze - nic własciciel o tym nie mówił. Dopytam sie jeszcze.
Do Sulejowa 10 min samochodem. Droga utwardzona: asfalt i kawałek po trelince.
termin pozostaje bez zmian 31 lipca do 2 sierpnia 2009 roku
Rozumiem, że te osoby zapisane są pewne?? czekam na nowe zgłoszenia. Za tydzień chcę wpłacić zaliczkę. Co drodzy forumowicze na to??
Ostatnio zmieniony przez Adam 2009-03-28, 21:03, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum