R25: Vel Satis 2.0T
Wysłany: 2009-10-24, 01:14 Witam
Równo tydzień temu, po 5 latach (bez 2 dni) moja Meganka miała bliskie spotkanie z Escotem kierowanym przez pijanego kierowcę (1,5 promila). Na domiar złego jego samochód był bez OC. Oto co zostało z samochodu: Wrak . Przez 5 lat użytkowania samochodu z rombem na masce przyzwyczaiłem się do tej marki Najpierw myślałem aby zakupić Safrane, ale po rozmowie z Maćkiem doszedłem do wnioski, że kolejnym samochodem będzie Renault 25
decyzja słuszna - wczoraj w garażu u Oleksa podszedł do nas człowiek zainteresowany kupnem R25. Podobno przymierzał się do zakupu Kriss'owej renaty. Cieszę się, że nasze grono wciąż się rozrasta
Ostatnio zmieniony przez Adam 2009-10-24, 08:27, w całości zmieniany 1 raz
po rozmowie z Maćkiem doszedłem do wnioski, że kolejnym samochodem będzie Renault 25
- a praca przy czarnej nabrała tempa ostatnio
Witaj -myślę że będziesz często zaglądał na forum
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum