tak więc witam wszystkich i pozdrawim z sulejówka następny posiadacz lalki i myśle że na długo na razie od pół roku bezusterkowo wiadomo drobne były ale z WASZĄ pomocą wszystko jest okey tym bardziej że mam już drugą na części taką samą nie stety po mocny strzale buda siadła ale ile części no to jeszcze raz pozdrawiam wszytkich andrzejk i moja fifi ps za szystkie błędy i wpisy nie tam gdzie trzeba prosze o wrozumiałość na takim forum jestem pierwszy raz a komputer to tylko allegro i otomoto tak wiez wielkie pozdro
za szystkie błędy i wpisy nie tam gdzie trzeba prosze o wrozumiałość
Jeśli postarasz się jeszcze używać kropek i przecinków, będzie nam łatwiej się ze sobą komunikować . Podczas opisywania świata są niezmiernie przydatne i pomagają przeczytać teks ze zrozumieniem już za pierwszym razem . Osobiście przyznam się, że takich bez interpunkcji nawet nie czytam . Szacunek obustronny uważam .
Pozatym witaj na forum i czuj się jak w domu.
Imię: Karawan
Wiek: 46 Dołączył: 16 Paź 2012 Posty: 1 Skąd: Vars-vel-Sawa WE
Wysłany: 2012-10-16, 16:34
witam wszystkich jako ogolny fanatyk Renoweczek
choc goscinnie sie zarejestrowalem
choc nie R25 ale dosiadam Renia E1 Quadra
licze na przyjazdne otoczenie i wyrozumialosc
szerokosci
przyczepnosci
bezawaryjnosci
Pozdrawiam
_________________ Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi i kiedy muchi byli zdechluchi, kładli my muchi na blachi i mieli ubaw po pachi
www.klubrenault.pl www.espacepl.org
Z chęcią bym przyjechał, ale najpierw musiałbym ją doprowadzić do stanu takiego, żeby się nadawała do dalszych podróży. Cały czas jakaś usterka wyskakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum