Mam na imię Przemysław, obecnie 22 lata, od 4 lat opiekuję się wynalazkiem z logiem Renault na masce, auto jest rodziców ale ja je naprawiam i serwisuję.
Mój temat o aucie na forum klubu 19 -> http://renault19.pl/forum...thread_id=40957
Fotka poglądowa jak obecnie wygląda ->
Uwielbiam stare renówki, interesuje mnie wszystko co było produkowane do około 1992 roku, marzę o garażu w którym będzie stać 19 16s, 21 turbo quadra, 25 turbo i 5 turbo (1)
Mam fioła na punkcie oryginalnych części, nie uznaję wsadzania np. jakichś przełączników z VW, czy też zakładanie podświetlenia ledowego...
Na forum trafiłem jakiś czas temu szukając kontaktu do użytkownika MaciejR21, teraz postanowiłem się zarejestrować.
Posiadam dostęp do Dialogysa oraz Autodaty, więc w razie czego chętnie podzielę się informacjami które są w tych programach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum