Witam
W naszej rodzinie renault 25 zawitało około 7 lat temu. Była to tx v6 ze szwajcarii z przebiegiem ponad 300 000km. Przez ten czas najwięcej było problemów z automatem 4 biegowym. Troszke nasze autko się zaniedbało i zużyło przez ten czas. Niedawno nastała nowa era dla niej. Kupiliśmy w wielkiej brytanii txe w bdb stanie ale z uszkodzonym tyłem. Przebieg około 150 000 2.0 skóra elektryka we wszystkich drzwiach, gadaczka itd. I zaczęło się przekładanie. Praktycznie zbudowaliśmy samochód od nowa, a właściwie jeszcze budujemy bo czasem pojawiają się drobne problemy najróżniejszej natury. Ale jestem dobrej myśli i może kiedyś się spotkamy na jakimś spocie. A kidyś mi się marzy kupić gdzieś limuzynke he he. Była kiedyś za 4 tyś zł na allegro!!!! Ale brak nawet takich pieniędzy.
Pozdrawiam wszystkich
Naleczow nie tak starsznie daleko wawy wiec licze ze przybedziesz na kolejny spocik ktory mam nadzieje zorganizujemy (w polowie wrzesnia????) tym razem bedzie grill,taniec,piwo i spiew
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum