Wysłany: 2005-08-12, 12:25 Zasadniczo witam sie jestem tu nowy :)
Hihi
Przyplatalem sie tu z PIKRA , jestem dosc znana osobistoscia w klubie , ale ilosc osob
posiadajacych 25 jest mala , a wiadomo ze najwiecej informacji prakrycznych mozna wyciagnac
od ludzi posiadajacych ten pojazd . Dostalem linka od kolegi klubowego , w momencie gdy poszukiwalem pompy hamulcowej , pompa sie znalazla calkiem tanio ( 140 zl ) nowa z roczna gwarancja .
W chwili obecnej przechodze okres rozlaki z moja renoweczka gdyz juz 4 tydzien stoii w serwisie OFION
gdzie panowie magicy-mechanicy robia " ostanie szlify " mojego diamencika .
Moim autkiem jest 25 V6 Turbo z 88 roku wersja przejsciowa czyli stara buda nowy silnik , czesc elektroniki stara czesc nowa , taki samohcodzik na patencie , w polsce jest od 95 roku przyjechala w calosci gdzie trafila do pewnej rodziny , w ktorej byla do 2003 roku , potem jej posiadaczem stalem sie ja
Zdecygowalem sie na ten samochod z tego wzgledy ze juz mam doswiadczenie z dziwadlami z zanaczekiem reno na masce tj. Fuego 2.0 , Fuego Turbo .
Wracajac do samochodu kiedys moze opublikuje ksiazke pojazdu , co bylo zrobione zmienione , ale podchodze do niej jak do dziecka i nie osczedzam na naprawach , ma jescze pare nieladnych kupek w sobie tj . nie dziala predkosciomierz , ale mysle ze razem z wami uda mi sie naprawic go naprawic
I wiadamosc dla tych co krecili nosem nad tym ze mam gaz
Instalacja LPG zostala zdemontowana ,
Silniczek Zywi sie teraz Pb98
Ok mysle ze wystarczajaco duzo napisalem , troszke z sensem troszke bez
Mam nadzieje ze zostane cieplo przyjety i moja egzystencja na tym forum bedzie trwac dlugo
P.S. Bardzo zalujjeeeeeeeeee ze nie bylem a zlocie , i mam nadzieje ze przyszlosciowo beda sie one odbywac w konwencji mocno "pikurowej"
P.S. Mam nadzieje tez ze na przyszlorocznych borkach stworzymy mocna frakcje PIKURA
witaj Sergiusz nareszcie udalo Ci sie u nas zalogowac! mam nadzieje ze 3 miejsce na przyszlorocznym zlocie w borkach zapewne zostanie przez Ciebie pobite co do forum napewnio uda Ci sie tu znalezc bratnia dusze...a co do mini zlociku 25ek moze we wrzesniu bedzie okazja gdzies sie spotkac to sobie obejzymy Twoja srebrna strzaleczke
Witamy w rodzinie
Następny zlot pikura przejdzie widzę do historii z powodu przytłaczającej ilości najlepszego dziecka spod znaku stojącego rąba
Czuj się u nas jak w domu
Widze ze skorzystales z linka ktorego ci podeslalem , a co do predkosciomierza do na 99 % moge ci powiedziec ze to ni jest wina czujnika ani przewodow .Bo mialem ten sam problem
witamy.To już chyba druga przedstawicielka ''płci pięknej'' zawitała do nas w tym tygodniu
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
madziara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum