Świetny pomysł z tymi spryskiwaczami - popieram - w jesienno-zimowe słoty - zawsze to doda (elektroda;) ) bezpieczeństwa na drodze A wszystko co przyczynia się do zwiękrzenia bezpieczeństwa - JEST COOL i na czasie
A pamiętam że jak miałem moją pierwszą renatkę 25 w PH I to reflektory miały na szkle ograniczniki dla wycieraczek (takie szklane "dziubki" wystawały). Pewnikiem do wycieraczek - tamte szkła były mniejsze i łatwiej je było ogarnąć - w PH II lampy przednie - to już małe telewizorki... i ramiona musiały by być dłuższe...
Jeszcze raz mówię - pomysł przedni W wolnej chwili skopiuję go (póki prawa patentowe nie działają ).
Pozdrawiam
patent niezły , ale jeżeli juz zakładałbym coś takego to nei zakładałbym spryskiwacza od szyb, tylko kupił bym na szrobie spryskiwacze od np. starej bmw seri 500 z naszego roku wraz ze zbiorniczkiem i pompka. jest to system specjalny do leflektorów ktury daje więkrze ciśnienie i spryskiwacze podwujne można rozłozyć na cały reflektor, do tego specjalny płyn i system powinien się sprawdzic:)
Pozdrawiam
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
R25: brak r25 Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2005 Posty: 159 Skąd: Elbląg
Wysłany: 2006-10-01, 21:50
A ja mam taki właśnie zbiornik na płyn do spryskiwaczy z dwoma silniczkami z ph I tyle że tylko to zostało, zderzak był zmieniany na zwykły ale reni już nima.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum