Powinno jak najbardziej !!!!
Mam jednak mieszane uczucia co do realizacji takiego przepisu w naszym kraju , Niby należy się jak w żadnym innym, cywilizowanym kraju, jednak widzę już zacierające się łapki policjantów po kaskę od kierowcy, który jeszcze nie wypada zza kółka. Może nawet da się podnieść sztucznie wskazania alkomatu w tym samym celu . No i gdzie nby trzymać te auta ? Kasacja na koszt państwa ( czyli mój, twój i jego) wszelkich maluchów, dużych fiatów, polonezów, skodzianek i innego złomu, którego na pewno sprzedać się nie da ? Hmm, wydaje mi się, że w naszym kraju lepiej już zaszyć takiego, po wytrzeźwieniu. Nie wypije już więcej i nie wsiądzie w inne auto po pijaku.
Ufff, ale się rozpisałem . Aż mi w gardle zaschło
na allegro z nimi i na domy dziecka oddac!
mi sie podoba ten pomysl tylko wiem ze napewno w zycie nie wejdzie poniewaz bylo by to najsurowsze prawo na swiecie i trybunal w strasburgu mial by co robic....
mysle jednak ze pijaki powinni odpowiadac jak za probe zabojstwa...
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-06-02, 12:19
Cytat:
mysle jednak ze pijaki powinni odpowiadac jak za probe zabojstwa...
nikogo tu nie bronie ale wiekszość tych pijaków co tak się chwali policja to rowerzyści na wsiach... dla mnie tu trochę trzeba odróżnić... samochód a rower... choć z drugiej strony patrząc taki pijany rowerzysta wyjedzie na drogę zachwieje się i ktos przez niego wjedzie w drzewo... dyskusja na ten temat zdaje sie nie miec konca
[ Dodano: 2007-06-02, 13:21 ]
a zapomniałem dopisać... kary powinny być dobierane w zalezności od okoliczności
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum