R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2008-09-01, 17:28 Dialogys 3000 PL
Nie wiem czy wszyscy wiedza ale na necie mozna sciagnac juz nowa wersja Dialogysa. Plytek jest sporo ale nie wszystkie sa potrzebne (wlasciwa numeracja plyt w nazwie plikow):
CD0: Program + pomoce instalacyjne
CD z DANYMI:
CD 1: Dane Renault PR i pliki «Cennik»
CD 2: Dane Renault MR-NT i TM
CD 3: Dane Renault MR-NT
CD 5: Dane Dacia PR i pliki «Cennik»
CD 6: Dane Dacia MR, NT i TM
CD 8: Dane Renault MR-NT
CD 7: MOTRIO
CD 10, 11 (oraz kolejne w razie potrzeby): Dane Renault MR, NT
Jeśli pytasz poważnie- dialogys to program na PC (moge Ci udostępnić), który używany jest w serwisach do identyfikacji części według nr. katalogowych i do określania cen. Zawiera kompletną bazę części wszystkich (?) renówek i dacii z rysunkami.
Jeśli ktoś potrzebuje zamówic coś w serwisie- może się tam udać przygotowany.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-05, 19:15
Mariusz - jutro jesteśmy u Krissów na działce - chyba, że rano albo może w niedziele po południu? Zreszta sie zdzwonimy i już. Jutro Ci kupię paczke płytek.
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2008-09-05, 20:43
dla osob ktore nie maja pod reka plyt lub nagrywarki polecam wszelkiego rodzaju wirtualne napedy np. Alcohol 52% itp. Wystarczy zamontowac obraz i juz mamy "nagrana" plyte CD
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum