MaciekR21- liczę ,że ze Skorpionem się pojawicie na zlocie.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Mimo że się nie zapisywałem na zlot bo nie byłem pewien czy zdąże się do zlotu jako tako wyleczyć ,raczej powinienem się zjawić .Może mnie ktoś przygarnie
[ Dodano: 2008-09-24, 19:49 ]
Ja juz mam kod do mojego radia koszt 10zł niedrogo co
nie wiem czy dobry ale niebawem sprawdze
Jak cos to piszcie w sprawie kodu na ten email lynx222@o2.pl
podajcie numery z obudowy radia nawet ten na kodzie kreskowym
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2008-09-24, 19:08
No przesadziles z tymi programatorami, do pamieci ktore są w naszych radyjkach wystarczy wręcz programatorek .
Co do kalkulatorów to też mam ich mase , ostatnio w srode rozkodowywalem blaupunkta w oplu własnie za pomoca kalkulatora ale z philipsami jest ciezko niestety, ale całkiem mozliwe ze gośc ma jakiś sprawdzony kalkulator. Tak szczerze mówiac do philipsa nie szukalem nigdy zawziecie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
wiesz ja nie mam 100% pewnsci ze bedzie dzilac ten kod ale 10 złoty to nie duze pieniadze wiec mozna sprubowac:)
chyba od poniedziłku szukał kodu ten koles:)
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 372 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-25, 21:23
Tombog napisał/a:
Nie wiem, ale w moim nie ma śladu po lutownicy. Dokładnie sprawdziłem.
To znaczy że gość umie lutować , u mnie też nie ma po tym jak Maciej robił i po wlutowaniu kabelka do MP3 też nie widać , powiem tyle że dla laika z elektroniki nie bedzie widać to wszystko kwestia sprzętu i umiejętności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum