R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-24, 23:08
AAAA to ja już kapuje, takie cos z podpieciem jakims elektrycznym zamiast sruby ktora mam to silniczek krokowy gazu... AAAA:).. Cale zycie czlowiem sie uczy:)
Dzieki Tombog.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
mariusz_R25 [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-29, 07:00
hehe
i wszystko wróciło do normy, zacząłem sam sobie regulować instalacje, no i spalanie wychodzi znowu 12 do nawet przy 150 km/h wiec jstyem szcześliwy,
Ale co można by zrobić żeby na gazie zaczął równiej pracować, na wolnych obrotach
na benzynie chodzi pienie równo, a na gazie tak troche pierdzi, i z rury leci dymek,
no ja wczoraj wracalem z poznania przykrecilem srobe o 1/4 i spalanie spadlo do 10 jak nie lepiej bo w sumie na 250km spalila mi 25l do poznania jechalem normalnie wiec srednia sobie wyliczylem, troszke slabiej sie rozpedza ale jest ok
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
no ja sie napewno nie pokarze na pikurze bo cienko z kasa u mnie na okres 3 latek
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
moja renia 2,2 teraz pali 15l i wydaje mi się, że to troche dużo bo nie szaleje nią tak strasznie. A co śmieszniejsze to byłem już na regulacji bo przed paliła mi 23l. Ma ktoś z was jakieś pomysły czemu tak dużo pali??
15 to o wiele za duzo mi na trasie spala 10 ale mam 2.2 silnik na 250km w trybie miejskim 27-28l gazu zalezy jak startuje sie spod swiatel i jaki ruch jest
Ostatnio zmieniony przez Mariusz1500 2008-11-03, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
a polecił by ktoś jakiegoś dobrego zaufanego gazownika w lublinie albo okolice?
powiem wam, że aż zazdrość mnie zrzera jak mówicie o tych 10-12 litrach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum