-mamy kilka samochodów
-kilku kierowców np :żona ,córka ,kochanka ,pracownik ,sąsiad z działki itd bo nie pożyczymy komuś naszego telefonu na kilka dni .
PS.Nawigacje bez ekranu dotykowego to jakaś męczarnia .
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Witam ja mam Samsunga Omnie z AutoMapa 5,2 o ile dobrze pamietam .
Jak na razie nie narzekam na GPS ja wole miec jedno i drugie w jednym urzadzeniu - mniej noszenia . Nie zapomni sie wyciagnac nawigacji z autka itp
Problem tkwi w wykorzystywaniu telefonu do innych celów niż tylko rozmowy. Ja nie wyobrażam sobie otrzymywania 5-15 informacji z mojej sieci w ciągu godziny przy włączonej nawigacji. Dlatego muszę oddzielić te dwie funkcje. Nie neguję natomiast wygody używania jednego aparatu - kombajnu. Kwestia warunków i potrzeb. W pełni popieram opinię, że nawigacja bez ekranu dotykowego to pomyłka.
Binatone Carrera AM. wersja legana TomTom owszem licencja IGO8 legana wszystkie super ale dwie ostatnie pokrycie na PL98% wiec polecam AM jedyna 100% pokrycia POI aktualizowane radary aktualizowane a ponadto 3D naprawde coraz lepsze tylko wydatek poczatkowy nieco grubszy bo niecale 300zl.ale polecam dostajecie aktualizacje co rusz ale przestrzegam przed zbytnim zaufaniem do nawigacji intuicja i jednak troche znajomosci topografi nie zaszkodzi......
[ Dodano: 2009-04-24, 20:50 ]
moge pokusic sie na nieco piractwa i dam AM wersje insta na maila
[ Dodano: 2009-04-24, 20:54 ]
AM tylko dla zarejestrowanych RENAULT 25
AM jest o dupę roztrzaść i tyle powiem, mało aktualna a jak już aktualna to ulice nie zgodne z rzeczywistością polecam OCN8 klon IGO8 i ostatnią aktualną mapę z października zeszłego roku. Proponuje poczytać forum my-navia.pl.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
z tego co mi wiadomo to jak na razie żadna mapa nie jest w stanie chociaż w połowie dorównac AM
No to się Panie Kolego grubo mylisz.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Jeśli chodzi o smartphony stosowane jako nawigacja w aucie to nie polecam , zbyt mały wyświetlacz nie ułatwia korzystania z GPS podczas jazdy .
Jeśli chodzi o nawigację , to bardzo polecam MIO MOOV 200-PL GPS/MP3/CE + MIOMAP PL , odblokowujemy sprzęt i wgrywamy AutoMapę i mamy super nawigację.
Tego nie jest wstanie przebić żadna inna marka można zmienić wszystko w telefonie
Dosłownie wszystko ikony wygląd pracę modułu telefonicznego sposób zachowania telefonu.
Użytkowników w Polsce HTC jest mnogo http://pdaclub.pl/forum/ (Polecam to forum o mapach i sprzętach po Polsku)
ALE..... jesli ktoś nie jest informatykiem i potrzebuje zwykłego GPS -ODRADZAM
A ja nawigację jednak rozwiążę w ten sposób że jak już kupiłem netbooka to za niwielki pieniądz kupię do niego GPS i mapę i już, Będę miał nawigacje z baaaaardzo dużm ekranem, szkoda tylko że nie dotykowym bo gorzej z obsługą ale zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum