R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-05-19, 22:43
Rozejrzyj się na forum , może ktoś mieszka blisko Ciebie i bedzie mógł ją obejrzeć.
Miałem okazję uczestniczyć w kilku zakupach a i tak wszystkich kwiatkó nie wyłapałem przy kupowaniu, tym bardziej jest to trudne dla kogoś kto jeszcze nie miał R25 . A poza tym witamy na forum .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
I ja również stałem się szczęśliwym posiadaczem "składaka" R25 z datą pierwszej rejestracji w 1995r. - jak tylko się dowiem z jakiego naprawdę jest rocznika - dam znać.
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-06-23, 22:04
Nie chodzi o ten numer. Musisz szukać pojedynczej cyfry , ktora jest ostatnią cyfrą rocznika. Zazwyczaj cyrfę tą poprzedza kropka albo kreska. Przykładowo *9 oznacza rocznik 89 a *2 rocznik 92.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Jest piątka ale nie na wszystkich szybach i nie po kropce, czy kresce - jakby starte przez czas . Dzwoniłem do poprzedniego właściciela i powiedział że autko miało w papierach 1985 rok. Czyli wstępnie sprawa się wyjaśniła - chyba, że jakieś "kwiatki" wyrosną później.
- Dzięki za nakierowanie na te znaczki na szybach - muszę jeszcze pogrzebać na forum w poszukiwaniu ciekawostek .
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum