R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-05, 14:31
zaraz, zaraz - skrzynia jest zamówiona dla mnie, czekam tylko na pocięcie auta. Pisałem o tym w pierwszych postach.To Ty już nie zakładasz tej pod wyswietlacze?
a kto pracuje na tych szrotach...kiedys byłem swiadkiem jak "pan" na zlecenie szefa musiał wymontowac tak zwany komputer sterujacy wtryskami z przepieknego opla rekorda sedana na chromach
jakie narzędzia zabrał ze soba....?
nie uwierzycie
siekierę...!!!
no i "działał"
szef oferował mi całego za tysiąc
po zabiegu przeszukiwania wnetrza , bagaznika ...drzwi...???
za pomoca, jedynego słusznego narzedzia , siekiery , szef stwierdził:
cóz,....nieudało sie...
kurka
zboczeńcy
a może doznali jakies dziwnej przyjemności
dla mnie ,szrociarze to imbecyle
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-08-05, 22:54
W wielu wypadkach to są tylko przykrywki do lewych interesów związanych z samochodami m.in szczepieniami karoserii :], i nikogo nie interesuje co tam stoi jakie są tam częsci i za i ile one kosztują.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
W wielu wypadkach to są tylko przykrywki do lewych interesów związanych z samochodami m.in szczepieniami karoserii :], i nikogo nie interesuje co tam stoi jakie są tam częsci i za i ile one kosztują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum