OK -wezmę się dziś za to. Dogadam też z Panią sprawy zaliczki
[ Dodano: 2010-01-13, 18:33 ]
Dzwoniłem dziśw sprawie zlotu - między innymi dowiadywałem się o pokoje. Jest jeden czteroosobowy i jeden trzyosobowy (może Maciek zmieścisz się w trójce z rodziną?) Są też 4 dwójki oraz kuchnia. Jest też większy pokój w którym mogę upchnąc nawet i 10 osób (jak się oczywiście zgodzą).
Koszt od osoby znany - 30 złotych x 2 (noclegi) x liczba osób + kwota. Zaliczka nie jest konieczna - ale nie chciałbym też nikogo ścigac z zapłatą na miejscu - więc roześlę na PW nr konta do wpłacania kasy. Proszę o dalsze deklaracje osób chętnych na zlot - został raptem miesiąc z "ogonkiem".
[ Dodano: 2010-01-29, 07:30 ]
odświerzam temat - jest na razie 19 osób - jeszcze pare mi brakuje:
Oluś - 1 osoba
Maciek - 4 osoby
Tomala - 2 osoby
Busiek - 2 osoby
Jagieł - 2 osoby
Tombog - 4 osoby
Adam - 2 osoby
Barszczu_T-DX - 2 osoby
[ Dodano: 2010-01-31, 09:31 ]
mam też wstępne zgłoszenia od Jacka Golacika, Roy'a, Tasmana - wszyscy po 2 osoby. Miałbym wtedy wymagany minimalny komplet - 25 osób.
Hej. Jako, że nie widziałem gdzie to dodać a związane jest to ze zlotem więc pisze tu .
Jako, że mieszkam dość blisko Czech pomyślałem, że może przywieść jakieś ich trunki (bo wiem, że są ludzie którzy je lubą ). Tak więc mogę kupić jakieś piwo, wódkę, albo spiryt lubelski kupiony w czechac haha... Oczywiście mogą też być słodycze, lalki, noże, halabardy i inne scyzoryki
Jeśli ktoś coś chce to proszę pisać
mianujemy, Cię głównym przemytnikiem zlotu zimowego Ja osobiście do Czech nie mam za darmo - mam za to blisko stację benzynową z czeskimi piwami Cerna Hora na bank znajdzie sie w jadłospisie
[ Dodano: 2010-02-09, 18:33 ]
Roy niestety zrezygnował. Na bank maja byc Jcek oraz Tasman (od soboty). Na jeden dzieńzajrzy tez Oleks. Ma też przyjechac jedna osoba z Łodzi modelem GTD (są zdjęcia na forum, taki bez spojlera z tyłu). Czyli:
Oluś - 1 osoba
Maciek - 4 osoby
Tomala - 2 osoby
Busiek - 2 osoby
Jagieł - 2 osoby
Tombog - 4 osoby
Adam - 2 osoby
Barszczu_T-DX - 2 osoby
Jacek - 2 osoby
Tasman - 1 osoba
R25 GTD - 1 osoba - czyli razem 23 osoby
wiem, zlot coraz bliżej a ja się coraz bardziej martwię. Chcę żeby wszystko było perfect i zapięte na ostatni guzik.
Zastanawiam się czy tam jutro nie pojechac i nie zrobic osobistej inspekcji.Mozna wytknąc wtedy niedociągnięcia (wtedy jest tydzień na poprawę) ewentualnie można powtórnie przenegocjowac warunki (czytaj cenę)
miejsce ma być odśnieżone. Niestety im bliżej tym smutniejsze wieści. Dekaema ze swoją połówka na bank nie będzie. Adaś Jagieł też nie jest pewien czy przyjedzie.
Słyszałem, że chcecie zacząć juz od czwartku. To jakies info poproszę bo muszę uprzedzić właścicieli pensjonatu.
Dziękuję wszystkim za przybycie i wspaniałą zabawę. Spotkac się wspólnie to czysta przyjemnośc. Jak zwykle te 3 dni okazały się za mało, mam pewien niedosyt jeśli chodzi o sprawy związane ze zwiedzaniem okolicy, czy samego Uniejowa (kościół!!) - baseny termalne chyba to jednak wynagrodziły. Niepotrzebnie lękałem się o frekwencję. Nie przyjechał co prawda Oluś czy Tasman, brakło Konradowskiej ekipy, ale nawet Oleks z gór dał radę ściągnąc, żeby spędzic z nami czas. Niektórzy jak Jagieł z Agą, Roy czy Perejra przyjechali na kilka godzin, żeby byc tu z nami. Jeszcze raz dziękuję i podkreślam, że warto narażac się na pewnego rodzaju stresy organizacyjne, które później dzięki Wam pryskają jak bańka mydlana. Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Taaaaak, zlot jak zwykle udany i ze swieca szukac tak doborowego towarzystwa . Miejsce ustrzelone perfekcyjnie. Wielkie podziekowania i brawa dla Adasia za przygotowanie imprezy.
Jesli chodzi o niedosyt, to ja mam tylko jeden. Maaaalo, malo, malo ... Choc ostatni wieczoroporanek obfitowal w atrakcje , ale tylko wtajemniczeni wiedza jakie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum