Przy okazji przeniesienia forum na nowy serwer, uruchomiona została również nowa domena. W tej chwili główną domeną pod którą stoi forum jest:
www.renault25.eu
Wszystkie odwołania do starej domeny są automatycznie przekierowane na nowy adres. Myślę, że pora zacząć uczyć się go na pamięć .
Przy okazji zmiany domeny mogą występować na forum pewne problemy. Dotyczy to głównie postów w których linkowane były zdjęcia z naszego klubowego albumu. Postów takich jest całkiem sporo i jakiś czas zajmie poprawienie wszystkich, dlatego bardzo proszę o raportowanie wszelkich napotkanych nieprawidłowości w tym temacie. Można też użyć do tego przycisku "zgłoś post" znajdującego się przy każdym poście.
oleks napisał/a:
Francuzi dali ciała
Już dawno . Domena leżała dłuuugo w mojej szufladzie, bo miała mieć inne zastosowanie, ale szereg aktualnych wdarzeń ... itp .
Rozsławiajcie nowy adres gdzie się da i linkujcie w stopkach, żeby szybciej wyszedł na prowadzenie w wyszukiwarkach .
oleks napisał/a:
nie musimy coś tam opłacić za domenę ?
Nie . To już moja działka . Wystarczy mi wasza radość, zadowolenie i to że macie swoje miejsce w sieci .
Po analizie wyszukiwarek stwierdziłem, że stary adres nie będzie przekierowywał na nowy, gdyż powoduje to błędy w wyszukanych frazach na plm11.pl. Umieściłem na starym forum informację o tym nowym adresie i że nie można tam już pisać żadnych postów ani tematów. Stary adres pozostaje jako archiwum dla wyszukiwarek do czasu dogonienia starej domeny przez nową . Potem zobaczymy co zrobić ze starym adresem.
Adam napisał/a:
to my juz w odróżnieniu od polskiego - klub europejski?
Hmmm, Lipidor. Potwierdzasz ????
oleks napisał/a:
Szacun za pomysł. Taki adres to skarb.
Adawen napisał/a:
ale powód jest
Marcinn napisał/a:
Dziękujemy i będziemy okazywać swoje zadowolenie
lipidor napisał/a:
Wyrazy szacunku
oleks napisał/a:
Adres jest odlot.
Panowie !!! Nic tak nie smakuje jak poczucie dobrze spełnionego obowiązku . Wasza radość jest moją radością. Dziękuję !!!
No dobra, dość tej wazeliny . Wracamy do wątku .
Kazdy z nas laczy sie od innego operatora i kazdy z nas korzysta z innych DNS-ow, a tych sa tysiace. Dajmy im chwile czasu, niech sie dogadaja miedzy soba. Ode mnie stronka fruwa po prostu. A jak komus nie chodzi to niech kliknie ponizszy adres:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum