Tak sobie ostatnio dumałem i wydumałem .
Czy jest możliwość zrobienia szklanego szyberka w podłodze od strony pasażera.
Pasażer miałby trochę weselej i mógłby patrzeć co się dzieje pod spodu. Można też zrobić takie rozwiązanie, że ta szklana podłoga będzie się otwierać i jak coś będzie leżeć nie będę musiał wychodzić tylko sobie otworzę i podniosę .
Czy ktoś z Was ma szyber ??? Wstawię sobie w dość mocą szybę i będzie git . GIT MAJONEZ
Busiek ,Adam już Cię straszy przeglądem, ale ,że Ci da szyber tego nie zaproponował ,bo pewnie Twój pomysł i szybry, które posiada chce wykorzystać w swoim autku.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-11-26, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Ja tylko zauważe .........
Że jak pies się nudzi to sobie worek liże , a że człowiek nie da rady to konia ....... molestuje .....może to jednak lepsze niż szklane podłogi
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Chciałem tylko jeszcze dodać, że taki pomysł ma kolejny plus .
Jeśli jest zima taka jak teraz to przez ten otwór mógłbym sypać sobie piasek, czy sól . I nigdzie bym nie stanął
Busiek obejrzyj pare filmow o Jamesie Bondzie, moze cos wymyslisz... A jak bedziesz wybieral sie w dluzsza trase to pomysl o przyczepie na sol i o tasmociagu do podawania jej do dziurek w podlodze.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum