Jak każdy wie głupoty chodzą mi po głowie. Postanowiłem zrobić takie temat i wrzucać tu moje "mądre" pomysły.
Część z Was wie, że mój ostatni kawał polegał na lataniu za ludźmi w ciemnym lesie. Ba... ubrany byłem cały na biało i trzymałem prawie metrową siekierkę .
Kawał zakończył się tym, że przyjechała policja i mnie spisała. Oczywiście moja charyzmy jest tak wielka, że udało mi się ich przekonać, że wracam do dziewczyny i specjalnie ubrałem się na biało, by mnie nikt nie potrącił .
P.S myślę, że ten dział jest doskonały na ten temat
Jako, że zima już niebawem, wpadłem na pomysł, że zrobimy sobie z kolegami kulig.
Nie był to taki zwykły kulig. Każdy wie, że nie ma jeszcze śniegu, ale to mi w niczym nie przeszkadzało. Poprosiłem kolegę o załatwienie starej opony. I to mi wystarczyło .
Po chwili zrobiliśmy w niej dziurę i zamocowaliśmy do linki holowniczej. Bach ciach... wszystko gotowe .
Po znalezieniu dobrej miejscówki, zaczołem szaleć .
Zabawa była przednia .
Aż do momentu...
Bilans zabawy:
Busiek obolały i poobijany. Lekko przetarty zegarek
Rady dla ludzi chcących tego spróbować:
Wolno na zakrętach i daleko od krawężników .
Ogólnie wszystko jest dobrze. I może kiedyś jeszcze tego spróbuję .
Ostatnio zmieniony przez Busiek 2010-11-11, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Busiek w trosce o Twoje zdrowie i też o to abyś nie trafił za kratki mam dla Ciebie spokojniejszą propozycję
Może to już nie taki szalony pomysł ale biorąc pod uwagę Twoje hobby w kolekcjonowaniu lasek proponuję Ci abyś otworzył galerię lasek udostępniając wszystkim podziwianie Twoich eksponatów zbieranych w tak wielkim trudzie.
Ostatnio przeczytałem ,ze w Twoich okolicach /Kowary/ jest facet , który ma prawdopodobnie największą kolekcję lasek w Europie.
Jak zrealizujesz ten pomysł ,może okaże się ,ze to jednak Ty jesteś wiekszym kolekcjonerem
$SKORPION$ Każdego dnia w moim życiu zmuszony jestem dodać kogoś do listy ludzi,którzy mogą mnie po prostu: POCAŁOWAĆ W DUPĘ
Dziś z kolegą pojechaliśmy do sklepu i zakupiliśmy takie "zabawki".
Z użyciem kilka nitów i gwoździ stworzyliśmy naszą broń .
I próba.
Niestety, ale nie mogliśmy uzyskać iskry, która pozwoliłaby na spowodowanie wystrzelenia naszego pocisku czyli kartofla .
Po kilku próbach udało się odpalić, ale nasza bazooka zamiast wystrzelić do przodu wystrzeliła w tył . Mówiąc prościej rozsypała się .
Po powrocie do domu użyliśmy więcej gwoździ i każda część była połączona ze sobą. Teraz trzymała się masywnie .
II próba.
Wsadziliśmy nasz pocisk i naładowaliśmy broń gazem . Zakręciliśmy nasz zawór i odpaliliśmy.... bach.... i nasz zawór poleciał 10 m od nas . Niestety źle to zakręciliśmy i pupa...
III próba.
Wszystko sprawdziliśmy i zaczęliśmy ładować bazookę gazem. Kolega wywołał iskrę i poszła..... nasz kartofel wylądował z 60 m przed nami . Następnie załadowaliśmy mandarynkę, ale nie pofrunęła daleko, może 10 metrów. Trzecim i ostatnim nabojem był znowu kartofel . Tym razem bardzo dobrze udało nam się zmieszać gaz. Nasz pocisk poleciał ze 100 metrów .
Bilans zabawy:
Kolega miał lekko przypalone włosy na dłoni . Palce bolą od wciskania "pstryczka". Jako, że trzymałem lufę to lekko jestem ogłuszony .
Rady dla ludzi chcących tego spróbować:
Uwaga na ogień .
Jutro kolejna część testów. Może dodam zdjęcia i filmik .
Co prawda może to nie jest tak mądry pomysł jak inne, ale postanowiłem i tak go Wam opisać .
W nocy z 6 na 7 stycznia 2011r. strasznie wiało. Prawdopodobnie z tego powodu nie było prądu i całe Kłodzko zalała czarna aura.
Jako, że jestem dobrym obywatelem i zostało mi jeszcze kilka rac z sylwestra postanowiłem troszkę rozjaśnić atmosferę . O godzinie 1 w nocy jako mądry Busiek zacząłem puszczać fajerwerki i petardy .
Zdjęć brak !!!
Bilans zabawy:
Lekko przypalony paluszek . Po kilku minutach zjawiła się policja na podwórku (przynajmniej czułem się bezpieczniej ).
Rady dla innych "oświetlaczy":
Brak
I jak Busiek dostales nagrodę wzorowego obywatela od reprezentacji władzy??? W końcu zaslużyles sobie na nią za bezinteresowną próbę oświecenia miasta ^^
_________________ Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nimi dużo więcej radości niż z własnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum