cała europa ściąga w lewo , a ty sie tu wychylasz
zakładam że masz koła napompowane , i powietrze w nich na zimowe wymienione
luzy na drążku...? sprawdz..auto do góry
inne luzy...?
stało sie nagle...?
czy sytuacja sie nasilała stopniowo...?
cała europa ściąga w lewo , a ty sie tu wychylasz
zakładam że masz koła napompowane , i powietrze w nich na zimowe wymienione
luzy na drążku...? sprawdz..auto do góry
inne luzy...?
stało sie nagle...?
czy sytuacja sie nasilała stopniowo...?
napisz więcej danych
czyli całą historię choroby
Zawieszenie jest sztywne sprawdzałem ,na drążkach reakcyjnych końcówki w gniazdach mają luz ok.2-4mm.tzn. suwają się na śrubach.
Nie już tak miała jak kupiłem.Tylko naprawę odkładałem jak będzie trochę wolnego czasu.W każdym razie opon nie ścina,na równej drodze jest ok.ale trochę nierówności,to już pływa.
Luzu na maglownicy nie ma,może to te drążki? mają taki ruch-przód- tył ,na końcu w mocowaniu.
Proponuje sprawdzić tuleje wahacza.
Tak na 99 % pewnie nie były od nowości zmieniane i z czasem i kilometrami wyrobiły się.
Oczywiście
-zbieżność
-opony
-ciśnienie w oponach
też możesz sprawdzić ale zazwyczaj psuje się najdroższa część.
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Panowie, drążki reakcyjne końcówki te z tulejami na końcu mają siedzieć ścisło?? Bo mają ruch ,3-4 milimetry od ścianki do ścianki,gniazda.
Ta tuleja co jest wprasowana w końcówkę,jest bez kołnierza .Mam używane ale z kołnierzem i te by nie miały,tego ruchu.Jak ruszałem kołem to ten drążek chodzi,przód-tył.
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-01-16, 19:46
w ph1 były chyba bez kołnierza, w ph2 mają kołnierz. Mają siedzieć ciasno. No ale Maciek mowi, że to nie ma wpływu. Ma pewnie racje bo moje całkiem pospadały i nic takiego się nie działo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum