R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2013-03-06, 08:59
Zauważyłem coś jeszcze .
Strona strasznie obciąża mi komputer ( jak na stronę ) . Szczególnie strona portalu. Wówczas wentylatory idą ma maksa , czego nie było w poprzedniej wersji.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie wiem co powiedzieć Maćku. Zmiana stylu to tylko podmiana kilku plików graficznych i kilku znaczków w kodzie php określających kolor danego elementu. Struktura kodu jest identyczna i nie ma wpływu ani na czas ładowania strony, ani na pracę procesora, czy pamięci w Twoim komputerze. Zresztą strona ładuje się bez większych problemów na moim telefonie nie obciążając go w widoczny sposób. Szukałbym jednak przyczyn w systemie komputera. Sprawdź na kilku przeglądarkach czy zachowanie jest podobne. Jeśli to problem jednej przeglądarkki, to być może jest jakaś pętla kodzie strony, której będzie trzeba poszukać. Jeśli na wszystkich występuje ten efekt, to skłaniałbym się jednak do poszukania winy w komputerze.
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 60 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-03-08, 17:01
szczerze mówiąc na początku zagłosowałem za starym stylem. Ale powiem, że się troszkę oswoiłem i zaczynam lubić ten nowy styl. Jest na pewno intrygujący. Może to pomoże w pozyskaniu nowych forumowiczy? Ujawnią się?
Ale wiadomo, że przyzwyczajenie to druga natura człowiecza
Welurek zauważyłem dopiero po przeczytaniu twojego posta. A nie da się zrobić sampla z brązowej skóry z Baccary i podstawić jako tło? Chyba wolałbym tak.
Dalej wylogowuje po kliknięciu w logo.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Wygląda na zrywanie sesji. Myślę, że to może być coś u Ciebie. Zezwól na cookie, sprawdź zabezpieczenia kompa, itp. U mnie na żadnej przeglądarce (6 szt.) tego problemu nie mam. Na telefonie też jest ok.
Wiek: 40 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 113 Skąd: Holly_łódź
Wysłany: 2013-03-08, 22:59
ja wolę stary styl. kratka w tle po kilku godzinach przed kompem w pracy oczywiście) denerwuje mnie, albo inaczej - działa jak płachta na byka i mnie rozdrażnia. więc jeśli jest możliwość zostania przy starym stylu to ja poproszę
jeśli jest możliwość zostania przy starym stylu to ja poproszę
Owszem jest i niebawem się pojawi możliwość wyboru stylu. Niestety stary styl nie będzie już wspierany i wszelkie udogodnienia będą dotyczyły wyłacznie nowego stylu.
Próbuję się przekonać do nowej szaty, ale stary jakoś bardziej odpowiadał naszemu klubowi. Tak mi się przynajmniej zdaje ale nie mówię, że nowy jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum