Zaznaczam że nie jest to jakiś wytworny warsztat z setką reklam przy trasie,a rodzinny jak widziałem warsztacik prowadzony przez dwóch panów w średnim wieku solidnych i słownych.,aczkolwiek wyposażony w niezbędny sprzęt do tego typu napraw .Ceny ustala się indywidualnie po obejrzeniu auta i rozmiarach prac.
A to jest nr tel. do fachowca podany oczywiście za jego zgodą
+48501010926
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2014-03-16, 06:39
właśnie robił, opisał też prace w Księdze Wozu. Wstawi też zdjęcia, ktore być może zaganiany Pomarańczowy kiedyś tam zaakceptuje. Wtedy wystarczy tu wkleić link z Księgi Wozu
właśnie robił, opisał też prace w Księdze Wozu. Wstawi też zdjęcia, ktore być może zaganiany Pomarańczowy kiedyś tam zaakceptuje. Wtedy wystarczy tu wkleić link z Księgi Wozu
Wstawię jak ja umyje i wypastuję i.....
a na razie jest plucha pada i jest zimno .... zdjęcia Adaś bym w razie co przesłał ci na tel. to może byś wstawił? bo ja nerwy stracę zanim je bym wrzucił...
Tomek zadzwoń ja mówiłem im o naszej stronie i o naszych autach zapraszają...
A jest to oczywiście w Sulejóweku ul.Koszalińska.
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2014-03-16, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum