Postanowiłem zrobić temat odnośnie kalendarza na rok 2015.
Zasady są podobne jak w poprzednich latach.
Staramy się wrzucać zdjęcia, które zostały wykonane w 2014 roku. Wyjątkiem są naprawdę bardzo ładne zdjęcia, których nie było w latach ubiegłych.
Proponowałbym aby każdy użytkownik mógł wrzucić maks. 5 zdjęć (może wrzucić mniej np. 1 czy 2 zdjęcia) na daną porę roku (czyli maks. 20 na cały rok). Proszę dobrze się zastanowić, które zdjęcia chcemy wysłać. W innym wypadku zrobi nam się chaos i bałagan. A w czymś takim ciężko będzie przebierać te zdjęcia, które naprawdę się nadają co wydłuży czas realizacji kalendarza na przyszły rok. Prosiłbym też aby każde zdjęcia było podpisane jaka to pora roku (to też przyśpieszy wybór ).
Zdjęcia wrzucamy do albumu Kalendarz 2015 -> propozycje. Link zamieszczam tutaj http://www.renault25.eu/album_cat.php?cat_id=130
Zamieszczone tam fotografie nie muszą być akceptowane przez Admina dzięki czemu od razu pojawią się na forum.
Zdjęcia można przesyłać do 11 listopada. Myślę, że miesiąc wystarczy nam na przebranie i zastanowienie się, które zdjęcie się nadaje .
A więc aparaty w rękę i w trasę robić jakieś śliczne foteczki naszym Renią .
Drodzy koledzy i koleżanki czas na wysyłanie zdjęć do kalendarza na rok 2015 powoli dobiega końca i jeśli macie jakieś zdjęcia to wstawiajcie na forum czym prędzej . A jeśli nie macie to szybko aparaty w łapki i zróbcie jakieś jesienne .
Termin wysyłki zdjęć na kalendarz 2015 już minął, ale jeśli ktoś jeszcze ma coś ciekawego może wrzucić. Tutaj szczególnie zwracam się do Kierownika (Skorpiona). Na FB kilka fajnych fotek wrzucił, więc prosimy i na forum coś dodać .
Czas powoli pomęczyć Pomarańczowego, żeby znalazł trochę czasu i ładnie poskładał i wybrał odpowiednie zdjęcia .
Pomarańczowego to trzeba "męczyć" szybko- by na Gwiazdkę kalendarze były już
pod choinką.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
To uchylcie rąbka tajemnicy- jakie zdjęcia będą w kalendarzu 2015 ?????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Jako, że to już druga połowa stycznia, a kolega Tombog nie ma czasu zrobić kalendarza postanowiłem sam go jakoś zrobić.
Wybrałem zdjęcia, które zostaną umieszczone w kalendarzu. Prosiłbym wszystkich użytkowników o jak najszybsze przesłanie mi ich w oryginalnej wersji na moją skrzynkę pocztową szczepan_7@wp.pl im szybciej to zrobicie tym szybciej będę mógł wykonać kalendarz .
A oto zdjęcia, które wybrałem:
Styczeń
Luty
Marzec
Kwiecień
Maj
Czerwiec
Lipiec
Sierpień
Wrzesień
Październik
Listopad
Grudzień
Robię coś takiego pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość .
Czekam na wasze zdjęcia
Jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia to też może przesłać.
Jako, że zbliża się koniec stycznia i szkoda czasu, osoby zainteresowane mogą się zapisywać na kalendarz . Cena myślę z wysyłką nie przekroczy 50 zł. Jak będę wiedział więcej to od razu napiszę.
1. Busiek - 2 szt.
Ostatnio zmieniony przez Busiek 2015-01-19, 20:21, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum