Rozmawiałem dziś z gościem, Renia jest srebrna, jest to ph2 (gośc sie nie orientował i kazałem mu powiedziec czy drzwi mają wąska czy szeroką listwe - powiedzial, że wąska, wiec to chyba ph2) i rzeczywicie ma 2.5 turbo. Jest tez w pełni rozebrana. Mieszka ktoś w miare blisko?
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
No tak, wyszla moja niewiedza. Chcialem zeby facet mi podał kolory tylnych lamp, ale ich znaleźć nie mogł. Jeśli Oluś bedzie wiedział coś wiecej, to dajcie znac, przydałoby mi się co nie co, jesli bedzie to ph2.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Rozmawiałem dziś z gościem, Renia jest srebrna, jest to ph2 (gośc sie nie orientował i kazałem mu powiedziec czy drzwi mają wąska czy szeroką listwe - powiedzial, że wąska, wiec to chyba ph2) i rzeczywicie ma 2.5 turbo. Jest tez w pełni rozebrana. Mieszka ktoś w miare blisko?
No i co dalej w temacie? Jak bardzo "w pełni rozebrana" jest, wiesz może?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum