Lista:
1. Busiek - 2 osoby.
2. Formel - 2 osoby.
3. Adam - 2 osoby.
4. Bleki - 2 osoby
5. Tombog - 1 lub 2 osoby
6. Tomala -1 lub 2 osoby
7. Oluś - na razie wpisuję się ja... a tradycyjnie po drodze może jakieś dzieci po wsiach zbiorę
8. micszu95 - 2 osoby
9. lipidor - 2 osoby
10. Marcin B + 2 osoby
11.Maveras + 3 albo 4 osoby
12. Jagieł + Aga + Młody(4lata)- 2 osoby + dziecko
13. Konrado - 3 osoby
14. Piotr - 2 osoby
Jaskinia Raj:
1. Busiek - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby
3. Adam - 2 osoby
4. micszu95 - 2 osoby
5. Tomala -1 lub 2 osoby
6. lipidor - 2 osoby
7. Maveras-3 albo 4 osoby
8. Tombog - 1 lub 2 osoby
9. Jagieł + Aga + Młody(4 lata)- 2 osoby + dziecko
10. Konrado - 2 osoby
11. Piotr - 2 osoby
[ Dodano: 2016-06-08, 21:19 ]
Drodzy koledzy i koleżanki.
Rezerwacja do Jaskini Raj została zrobiona. Zaliczkę wpłaciłem z własnej kieszeni, a my będziemy się rozliczać na miejscu ponieważ nie było sensu tej kwoty dzielić na każdego i później odejmować od ceny biletu. Łatwiej i sprawniej będzie jak na miejscu się rozliczymy. Wierzę, że wszyscy są na tyle uczciwi, że będą na Zlocie i pojedziemy do jaskini .
Termin zwiedzania jaskini to 13.08.2016 r. o godz. 10:00. Rezerwację zrobiłem na 30 osób w tym czwórka dzieci. Jakby było więcej chętnych to zawsze zostaje nam jeszcze kilka miejsc wolnych. A jak będzie nas mniej to obsługa odejmie kwotę o tych kilka osób i nie będzie problemu.
Dostałem również informację odnośnie warunków jakie panują w jaskini:
"Temperatura w Jaskini Raj wynosi +9`C, wilgotność ok. 95%. W związku z tym sugerujemy Zwiedzającym zwłaszcza Dzieciom, zapewnienie sobie odpowiedniego do tej temperatury ubrania. Zwiedzanie jaskini odbywa się w grupach max. 15 osobowych z częstotliwością co 15 minut, co nie oznacza, że dana grupa zaczyna zwiedzanie 15 osobową grupą. Czas zwiedzania około 45 minut."
Super, dzięki Busiek. Jeśli ktoś się jednak na zlocie nie pojawi, to myślę że honorowo będzie dzielić kwotę przez ilośc ludzi pomniejszoną o nieobecnych - najuczciwiej w danym momencie wobec Buśka.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Niestety proszę państwa, ale mamy mały kłopot.
Tydzień temu zadzwoniłem do właściciela ośrodka, w którym mieliśmy nocować chcąc się przypomnieć i pozałatwiać jeszcze jakieś sprawy na jakie się umówiliśmy. Gdy facet odebrał telefon nagle udawał, że nic nie kojarzy i nie pamięta. Powiedział, że niestety ale w tym czasie ma grupę, która zarezerwowała cały ośrodek na wyłączność. Lekko się zdenerwowałem.... :/. Nie chciałem wyzywać faceta bo to i tak nic by nie dało. Powiedziałem, że tak się nie robi i tyle :/. Domyślam się, że chodzi o zarobek. Przyjedzie jakaś duża grupa na dłuższy pobyt i więcej zarobi, no ale trudno nie będziemy tego rozpamiętywać. Wyszło z niego siano kieleckie i tyle .
Od razu zacząłem szukać inne ośrodki w okolicy i udało się.
Ośrodek nazywa się "Amazonka" i mieści się w miejscowości Borków (po drugiej stronie drogi nr 7). Nieopodal ośrodka jest zbiornik wodny z plaża. Nocowalibyśmy w domkach typu "Brda". Rozmawiając z właścicielem ośrodka zostałem poinformowany, że przyjedziemy i zastajemy czyste pokoje z czystą pościelą i ogólnie jest dobrze. W domkach jest węzeł sanitarny, który cztery lata temu został wyremontowany. Cena za nocleg jest taka sama jak wcześniej czyli 40 zł za dobę od osoby. W ośrodku znajduje się restauracja i bar. Jakbyśmy chcieli skorzystać jest jakieś zadaszenie na grilla itp. Miejsca parkingowe są na nasze Renie .
Mam nadzieje, że zgadzacie się na tą małą zmianę. Muszę dać znać do środy więc w razie jakiś wątpliwości proszę pisać, albo dzwonić.
Podaję stronkę ośrodka http://hotel.amazonka-borkow.pl/
Więcej informacji podam jak już zaakceptujecie tą mała zmianę i będę zaklepywał dla nas noclegi .
Tak wiem o tym Adamie. We wcześniejszym ośrodku też tak się umawiałem i mieliśmy to dokonać właśnie teraz, ale widzisz jak się skończyło :/. Po głosie poznałem, że koleś jest młody więc jeszcze go życie nauczy
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Lista:
1. Busiek - 2 osoby.
2. Formel - 2 osoby.
3. Adam - 2 osoby.
4. Bleki - 2 osoby
5. Tombog - 4 osoby
6. Tomala -1 lub 2 osoby
7. Oluś - na razie wpisuję się ja... a tradycyjnie po drodze może jakieś dzieci po wsiach zbiorę
8. micszu95 - 2 osoby
9. lipidor - 2 osoby
10. Marcin B + 2 osoby
13. Konrado - 3 osoby
14. Piotr - 2 osoby
Jaskinia Raj:
1. Busiek - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby
3. Adam - 2 osoby
4. micszu95 - 2 osoby
5. Tomala -1 lub 2 osoby
6. lipidor - 2 osoby
8. Tombog - 4 osoby
10. Konrado - 2 osoby
11. Piotr - 2 osoby
W związku z tym Buśku do jaskini idą cztery Tombogi. Proszę o dorezerwowanie wycieczki
8. micszu95 - 2 osoby
9. lipidor - 2 osoby
10. Marcin B + 2 osoby
13. Konrado - 3 osoby
14. Piotr - 2 osoby
Jaskinia Raj:
1. Busiek - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby
3. Adam - 2 osoby
4. micszu95 - 2 osoby
5. Tomala - 2 osoby
6. lipidor - 2 osoby
8. Tombog - 4 osoby
10. Konrado - 2 osoby
11. Piotr - 2 osoby [/quote]
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2016-06-22, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 70 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2016-06-21, 21:57
Witajcie....jeśli to możliwe chętnie pojadę na zlot , razem dwie osoby/ja i żona/. Busiek jeśli chodzi o kasę to możesz mi podać dokładną kwotę i swoje konto /na priv/ to jeszcze jutro wyślę Ci pieniądze. Mam tylko nadzieję ,że moje R25 będzie już gotowe.
Drodzy koledzy i koleżanki. Trochę osób przybyło co mnie cieszy. Z noclegiem nie będzie problemu, ale niestety może być problem z Jaskinią bo liczba chętnych przekroczyła naszą rezerwację. Kilka osób zmieniło zdanie i chce wejść do Jaskini Raj w więcej osób :/. Będę dzwonił i pytał czy jeszcze można zrobić zmianę.
Proszę Was o dokładne określenie się bo takie pisanie np. "1 lub 2 osoby" albo "na razie wpisuję się ja" (NICK "KRESECZKA" LICZBA UCZESTNIKÓW I TYLE!!!) i później cisza przez 3 - 4 miesiące to robi się problem i do mnie pretensji proszę nie mieć tylko do siebie, że nie potraficie się określić i przypilnować swoich spraw :/.
Proszę o dopisywanie się i kopiowanie do listy, która jest najnowsza, a nie kopiujecie jakieś pierwsze lepsze "chocopoły" co Wam wpadnie w ręce i jesteście szczęśliwi ze swojego sukcesu używania klawiszy CTRL + C i CTRL + V. Przepraszam, że piszę takim tonem, ale jestem pewien, że jak się spotkamy na zlocie to będziecie mieli pretensje do mnie bo do swojego błędu nikt się nie przyzna...
Wklejam aktualną listę i proszę o dokładne określanie się w sprawie noclegów i jaskini!!!
Lista:
1. Busiek - 2 osoby.
2. Formel - 2 osoby.
3. Adam - 2 osoby.
4. Bleki - 2 osoby
5. Tombog - 4 osoby
6. Tomala - 2 osoby
8. micszu95 - 2 osoby
9. lipidor - 2 osoby + 2 dzieci
10. Marcin B + 2 osoby
11. Maveras - 4 osoby
12. Jagieł - 2 osoby + dziecko
13. Konrado - 3 osoby
14. Piotr - 2 osoby
15. Mirek - 2 osoby
Jaskinia Raj:
1. Busiek - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby
3. Adam - 2 osoby
4. micszu95 - 2 osoby
5. Tomala - 2 osoby
6. lipidor - 2 osoby + 2 dzieci (4 lata)
7. Maveras- 4 osoby
8. Tombog - 4 osoby
9. Jagieł - 2 osoby + dziecko (4 lata)
10. Konrado - 2 osoby
11. Piotr - 2 osoby
Mirek cieszę się, że chcesz przyjechać . Zapraszamy . Co do opłaty to rozliczamy się na zlocie .
Napisz czy chcesz wejść do Jaskini bo będę chciał zwiększyć rezerwację jeśli oczywiście się uda, a mam nadzieje, że się uda .
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2016-06-22, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum