toi parle francais ? Qui. Zezresz zur. Yes Today Je m`apelle Renia. J'habit a Warszawa un Pologne sie meczycie z tymi gadaczkami dajcie komendy a ja sprobuje przetlumaczyc jezeli sie da ze slownika uczylem sie w podstawowce albo qmplowi dam bo mieszkal tam ladnych pare latek
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
No dobra to ja wprowadze korekte Nie toi parle tylko tu parles...kolejna czesc jak najbardziej poprawna no nie j'habit tylko j'habite a warszawa en Pologne...problem polega na tym że nie ma komend po francuskiemu, ja podjąłbym sie tłumaczenia, ale zapis literowy tego co słyszymy jest niewystarczający... Pozdrawiam i przepraszam za to poprawianie
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-16, 21:54
Juz to widze na spocie "wyjmij zarowke, to sprawdzimy jak mowi... jeszcze stop wyciagnij"P
hehe.. zabawne, ale to chyba bedzie najpewniejsze rozwiazanie:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-17, 13:48
Hehe ja kiedys nakrzyczalem na swoja to mi nie chciala zapalic... dopiero jak wszedlem na jej wrazliwosc slowami "to ja jak moge staram sie o Ciebie dbac, a Ty mi sie tak odwdzeczasz" , to zapalila:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Gość
Wysłany: 2006-03-20, 14:32
Panowie, z francuskim manualem w ręku można chociaż wyhaczyć pierwsze słowo.
Tak mi się wydaję że ją rozszyfrowałem.
Sory za mój franccuski ale jak po włączeniu świateł mówi coś jakby:
"Funkcion vie kil surfrowiance" to mi podchodzi pod "Functions vehicules sous surveillance",
I to oznacza że funkcje pojazdu są pod nadzorem i to jest dobrze.
No i jeszcze śmiesznie wymawia się "gauche" bo brzmi "ruż" a oznacza lewy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum