A jak miały falować skoro krokowy odcięty ?
Dla mnie to trochę jak " wyrzuć radio przez okno to przestanie grać i zaśniesz w końcu"
Kowalstwa nic nie tłumaczy a takie ingerowanie w układ starowania benzyny to już szczyt bezczelności. Skoro u mnie pomogła wymiana emulatora, to znaczy, że u was też da radę zrobić to po ludzku. Trzeba tylko szerokim łukiem omijać kowali
Wysłany: 2006-03-30, 07:20
Ale ja mam załozony ten emulator renix chyba że jakiś inny model.
Miałeś dołączyc fotkę tego swojego
Cuba33 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-13, 08:38
Witam ja mam podobny problem tyle że gaziarz jet zamontowany 3 lata wiec podejrzewam membrany jeszce sie nie wybrałem do gaziarza . ale dam znać jak sie poprawi u mnie gaz zaczyna działać dopieru po osiegnięciu prawidłaoej temperatury silnika . A i jeszce jedna zagwozdka renia paliła mi przd zima 12,5 litra gazu na 100 po mieście benzyny nie wiem bo nigdy nie sprawdzałem. A w zimie zaczeła mi chlać 17 !! litrów myslałem ze gaziarz umarł na dobra więc sprwadziłem na bęzynie i skotłował 16 . tera jak sie zrobiło cipło na gazie soadło do 13,5 .(hym trochę to dziwne że jest aż taka róznica w zime myslałem ze bedzie litr no borze 1,5 ale nie 5)
pozdrawiam
niestety - zimą spalanie wzrasta... takie jest niestety prawo zimy... Ja mam na szczęście ogrzewany garaż, toteż łatwiej o rozruch i początkowe zużycie paliwa... Ale mimo wszystko w zimie więcej pali... takie prawo zimy... Ale za to mniej problemów z przegrzewaniem silnika... )))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum